Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2014

Την πρόσθεση του να είναι υποψήφιος και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Μπουτάρης μιλώντας στη συνεδρίαση για την παρουσίαση του απολογισμού του έργου της διοίκησης για το 2011, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα στεφθεί νικητής, γιατί θα καταθέσει την καλύτερη πρόταση για την πόλη.

Αναφέρθηκε

επίσης εκτενώς σε θέματα διαχείρισης της καθημερινότητας και κοινωνικής πολιτικής και στην πολιτική της εξωστρέφειας που, όπως είπε, εφαρμόζει η δημοτική αρχή.

Υπογράμμισε ότι τέθηκαν οι βάσεις για την διεύρυνση των πηγών εσόδων του δήμου με την ίδρυση γραφείου ευρωπαϊκών προγραμμάτων, από τα οποία ο δήμος εξασφάλισε κονδύλια ύψους 65 εκ. ευρώ.

Για την καθαριότητα, παραδέχθηκε ότι «η εικόνα που παρουσίαζε η πόλη υπήρξε απαράδεκτη για τον δημότη ενώ η δημόσια υγεία βρέθηκε στα πρόθυρα της απειλής».

Όπως εξήγησε, αυτό οφείλεται στην αδυναμία της διοίκησης να ελέγξει τη σύνθεση και τον χρόνο παραμονής του προσωπικού, την σύνθεση του στόλου τη δυνατότητα παροχής ανταλλακτικών και τεχνικής υποστήριξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα