ΑΕΡΑΣ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού πέτυχε τη Δευτέρα το βράδυ ο Πανθρακικός.

Οι ακρίτες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 11′ όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που παραχώρησε ο Μουλόπουλος κάνοντας χέρι. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να ανασυνταχθούν, πήραν την μπάλα στα πόδια του σε σαρωτικά ποσοστά (κοντά στο 70%) αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την ετσία του Κουτσόπουλου.

Αντιθέτως, τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλησαν με καταστροφικό τρόπο για τους Βοιωτούς. Στο 38′ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας

Κυριακίδης (για φάουλ πάνω στον Παπαδόπουλο) και στο 44′ ο Λαδάκης διαμόρφωσε το 2-0 με ωραία κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός επιχείρησε να σκοράρει με όλους τους πιθανούς τρόπους αλλά η ομάδα που είδε τελικά δίχτυα ήταν ο Πανθρακικός με τον Βιγιαρέχο στις καθυστερήσεις.

Η νίκη της ομάδας του Σάββα Παντελίδη ήταν η πρώτη του εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί (67′ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (46′ Μαχαίρας), Βασιλείου, Ναπολεόνι (39′ Κασμερίδης)

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (70′ Μακρυδημήτρης), Λουσέρο (87′ Βιγιαρέχο), Παπαδόπουλος (56′ Κυβελίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα