ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΠΑΧ: Ο ΓΛΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σε μόνιμη προεκλογική περίοδο πια, που θα βαρεθούμε να βλέπουμε τους παλιούς μας συμμαθητές στα εκλογικά κέντρα, ανακαλύπτουμε τους αγαπημένους δραματικούς αλλά και κωμικούς πρωταγωνιστές. 

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Γελοιωδέστατη επίθεση από ανωνύμους σχολιαστές δέχτηκε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κατσαντώνη για το άρθρο της στο Πρώτο Θέμα, με τίτλο «Τι φοβάμαι περισσότερο από την Χρυσή Αυγή;». Να το διαβάσετε με την πρώτη ευκαιρία γιατί είναι κακότεχνο και ειλικρινές.
*Καλέ μου κ. διευθυντά, αγαπητοί αρχισυντάκτες επ ευκαιρία μη σας έρθει καμία μέρα η ιδέα να δημοσιευτούν οι κριτικές

διότι είμαι ευαίσθητης ψυχοσύνθεσης! Ευχαριστώ
*Γενικευμένη όμως η κριτική στάση, με επιθετικότητα πάντα, στον «αναρχοαριστερό», όπως τον αποκαλούν Σταύρο Θεοδωράκη από εθνικιστικά σάιτ, όπως προδημοσιεύσε το Ενημέρωση 24, με αφορμή ορισμένα ερωτήματα με τα οποία επέμενε στην πολύκροτη συνέντευξη τους στον κ. Μιχαλολιάκο. Το βασικότατους θεματική αφορά στην επιμονή του να τον ρωτάει για τον Αδόλφο Χίτλερ, ενώ δεν ρώτησε την κ. Παπαρήγα για τον Στάλιν και τον Τσίπρα για τον Θεό!
*Με την δε γενικευμένη στάση πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας φταίνε για όλα στην ελληνική κοινωνία, ιστορία, οικονομία, πολιτική είναι ικανοί να θεωρήσουν τον Αλέξη υπεύθυνο και γιατί δεν επιδίωξε την γνωριμία με τον Θεό αλλά και γιατί δεν μας σύστησε μαζί του, όλους αμέσως μετά!
*Επ ευκαιρία να πούμε πως από χθες το πρωί θραύση κάνουν τα βιντεάκι με το «φταίει ο Συριζα» που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Πιο αστείο απ όλα, αυτό με την παλιά διαφήμιση που η Μαίρη πιάνει τον καλό της να την απατά. Με την καλύτερη της φίλη; Όχι έχει και καλύτερες. Άλλωστε φταίει που έλειπε καιρό. Μα είχε πάει κομμωτήριο! Φταίει ο ανάδρομος Ερμής; Όχι! Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!
*Εκεί πέφτει σκαμπίλι και η Μαίρη κάνει έξοδο!
*Δεν θέλω να είμαι κοινότυπη, προβλέψιμη, λαϊκιά (αν και δεν μπορώ να τα αποφύγω όλα, μ αυτήν ακριβώς την σειρά!),αλλά είναι δυνατόν; Ο πρωθυπουργός κ. Πικραμμένος έκανε διευθυντή γραφείου Τύπου, τον κ. Τσιμπουκη;
*Αν τα γράφε ο Χάρης Ρωμας, θα τον λέγαμε υπερβολικό και ακραίο!
*Έφαγα το χτύπημα πρωί πρωί απ τον κ. Καμπουρακη πως τα κορίτσια στο μακιγιάζ του Μεγκα, του χαρακτήρισαν τον πρωθυπουργό κ. Πικραμμένο, «τρελό μωρό» (που να πέσω να κυλιστώ απ τα γέλια, δειχτε μου!), ήρθε και ο όλο ιδρωμένος μάστορας σα να δουλεύει στη ψησταριά – οβελιστηριο, «3 αδέλφια», Παναγιώτης Καμένος να με αποτελειώσει!
*Καλεσμένος στον Γιώργο Παπαδάκη, πρωί πρωί και ενώ εγώ έπινα μονορούφι τον πατροπαράδοτο ελληνικό καφέ μου, τον άκουσα να λέει με στόμφο σαν Κιμούλης στην Επίδαυρο, «εμείς, κύριε Παπαδάκης, δεν ανήκουμε σε πολυκατοικίες. Εμείς, κύριε Παπαδάκη, εμείς είμαστε… γλαροί!».
*Όχι πείτε μου! Με το που θα ακούτε από δω και περά το όνομα του κ. Καμμενου δε θα σας έρχεται στο νου ένα γλαροπούλι, ο γλάρος Ιωναθαν του Μπαχ, το γλαρόνι πίσω απ το καράβι που σας πάει στην Μύλο και πετάξει ανέμελο, τρώγοντας αφρόψαρα;
*Καμένος = γλάρος!
*Πικραμμένος = τρελό
Keywords
Τυχαία Θέματα