ΨΩΜΙΑΔΗΣ, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ

Το «φιλοευρωπαϊκό μέτωπο» του Αντώνη Σαμαρά χωρά και τον εν αργία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο ΑΜΠΕ, ο Παν. Ψωμιάδης θα είναι υπεύθυνος για την προεκλογική  εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο

Παν. Ψωμιάδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ν.Δ. χθες το βράδυ, αλλά και σήμερα το πρωί, πριν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, στην οποία και παρέστη.

Ο Παν. Ψωμιάδης έχει καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος, επειδή είχε μειώση πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων. Παράλληλα, έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του για απευθείας αναθέσεις έργων από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι κύκλοι επιδιώκουν την πολιτική του εξόντωση.

Παρά τα προβλήματά του με τη Δικαιοσύνη, εξακολουθεί να έχει έρεισμα στη Νέα Δημοκρατία, όπως εξάλλου φάνηκε και από τον θερμό εναγκαλισμό του με τον Κώστα Καραμανλή, στις 6 Μαΐου, έξω από το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Παν. Ψωμιάδης ήταν αντίπαλος του Αντ. Σαμαρά, στις εσωκομματικές εκλογές του 2009.

Διαβάστε ακόμη:

• ΠΑΝΙΚΑΣ Ο «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ»(;)

Keywords
Τυχαία Θέματα