ΠΑΡΙΣΙ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ

Τι κοινό έχει η Κάρλα με τη Βαλερί; Και οι δύο έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους άντρες οι οποίοι χώρισαν τις πρώην συζύγους τους.

Από την Κάρλα στη Βαλερί. Η μετάβαση του τίτλου της πρώτης κυρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας και η εγκατάστασή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων έχει τόσο προσωπικά όσο και συμβολικά χαρακτηριστικά. Η Βαλερί Τριερβελέρ, η σύντροφος του νέου Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ θεωρείται  αντίποδας της Κάρλας Μπρούνι αφού δεν θεωρεί τον εαυτό της διακοσμητική γλάστρα. Επί πολλά χρόνια, η Βαλερί ζούσε στη σκιά του νέου Γάλλου προέδρου, αφού όταν ερωτεύτηκαν το 2005, ο Ολάντ συζούσε

ακόμη με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Σήμερα η 47χρονη δυναμική δημοσιογράφος, δύο φορές χωρισμένη και μητέρα τριών αγοριών, σπάει ένα ταμπού δεκαετιών, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που το προεδρικό ζεύγος δεν ενώνεται με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο η ίδια δεν ανησυχεί για πιθανά προβλήματα σε διπλωματικό επίπεδο για αυτή τη πλευρά τις ιδιωτικής της ζωής, εκτός, ίσως, κατά τη διάρκεια μιας επίσημης επίσκεψης στον Πάπα!

Keywords
Τυχαία Θέματα