ΚΑΝΝΕΣ: ΤΟ ΞΕΔΙΠΛΩΜΑ ΕΝΟΣ ΕΙΔΩΛΟΥ

Χαριτωμένη, sexy, προκλητική, πλάνα, γοητευτική, κομψή, μοιραία, διαχρονική. Η Μέριλιν Μονρό αποτελεί το καλύτερο υλικό για την φετινή Κρουαζέτ.

Οι εργαζόμενοι στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ των Κανών απλώνουν ένα υπερμεγέθες πανό με το πρόσωπο της Μέριλιν Μονρό στα εγκαίνια της  επίσημης έναρξης του διαγωνιστικού τμήματος των ταινιών. Ο συμβολισμός και η σύνδεση του φετινού φεστιβάλ με τη μοιραία Αμερικανίδα σταρ δεν είναι τυχαίος. Πενήντα ακριβώς χρόνια μετά το θάνατό της, η Μέριλιν παραμένει σταθερή αναφορά στον παγκόσμιο

κινηματογράφο, μια άφθαρτη εικόνα της οποίας η χάρη, το μυστήριο και η γοητεία παραμένουν ακόμα εξαιρετικά μοντέρνες. Η επίσημη αφίσα του φεστιβάλ απαθανατίζει την έκπληκτη Μέριλιν σε μια οικεία μαγευτική της ίδιας όπου με ένα προκλητικό φιλί σβήνει ένα κερί. Το φεστιβάλ στα γενέθλια των 65 του χρόνων δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο υλικό από την εικόνα της για να ενσαρκώσει το ιδανικό της αίγλης, της κομψότητας και της αποπλάνησης, καθώς και τη στιγμή όπου ο μύθος συναντά την πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα