Η ΤΡΟΪΚΑ «ΤΡΩΕΙ» ΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»;

Έντονη ανησυχία επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» μετά τη νέα φημολογία ότι στο νοσηλευτικό ίδρυμα θα μπει λουκέτο. Την ανησυχία επέτεινε η αιφνιδιαστική επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά. Τι υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι ότι τους είπε ο υπουργός και πως απαντούν.

Της Βασιλικής Αγγουρίδη

Επί σειρά ετών οι φήμες θέλουν το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» να κλείνει εξαιτίας περιορισμένη χρησιμότητας. Τώρα για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι φοβούνται

πως το νοσοκομείο θα κλείσει και εκείνοι θα βρεθούν είτε στο δρόμο είτε σε αναγκαστική μετάθεση. Οι ανησυχίες των εργαζομένων δεν είναι τυχαίες καθώς τα τελευταία χρόνια τεχνηέντως κλείνει η μία κλινική μετά την άλλη.

Τα πράγματα ήρθαν να γίνουν ακόμη χειρότερα με την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Μάριου Σαλμά χθες Δευτέρα στο νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι ο κ. Σαλμάς εμμέσως πλην σαφώς του διαμήνυσε ότι το νοσοκομείο θα κλείσει και οι ίδιοι θα μετατεθούν. Μάλιστα η Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών ισχυρίζεται ότι με σκαιότατο ύφος τους είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι περιττοί. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι η μετάταξή τους θα γίνει για να ευνοηθούν οι πανεπιστημιακοί αφού οι αρμόδιοι υπουργοί θα ενισχύσουν τις κλινικές τους. Διευκρινίζουν πάντως ότι …λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και ότι πολύ σύντομα θα αντιδράσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα