Ο Furby έιναι και πάλι εδώ!

Ο Furby, το ηλεκτρονικό ρομποτάκι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα ράφια των καταστημάτων τα Χριστούγεννα του 1998 κι έκανε θραύση, επιστρέφει.
Αυτή τη φορά, όμως το ρομποτάκι αποτελεί ένα τεχνολογικό προϊόν και όχι μόνο. Ο νέος Furby διαθέτει LCD μάτια για να είναι ακόμη πιο εκφραστικός, αυτιά από καουτσούκ, τα οποία συσπώνται και κινούνται, καθώς επίσης, αισθητήρες αφής.

Επίσης, θα χορεύει στους ρυθμούς

της μουσικής, θα ξέρει εάν το έχουν κρεμάσει ανάποδα και που ακριβώς βρίσκεται ενώ θα έχει πολλαπλές προσωπικότητες μεταξύ των οποίων θα είναι δυνατές οι εναλλαγές από τον χρήστη. Εκτός από τη δυνατότητα του να συναναστρέφεται με άλλους Furby, το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του νέου Furby είναι ότι θα μπορεί να αλληλεπιδρά με τις iOS συσκευές, όπως το iPad και το iPhone χάρη σε ήχους υψηλής συχνότητας.
Το ρομπότ δεν σταματά εκεί καθώς θα συνοδεύεται από την ομώνυμη εφαρμογή, η οποία θα μεταφράζει τη γλώσσα του Furby στα Αγγλικά, προκειμένου να μπορεί να επικοινωνεί ο κάτοχός του μαζί του.


Ο νέος Furby αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και πολλοί είναι αυτοί που αναμένεται να τον αποκτήσουν άλλοι ως gadget και άλλοι ως τεχνολογική ανάμνηση των παιδικών τους χρόνων.

Keywords
Αναζητήσεις
poso costizi ena furby
Τυχαία Θέματα