Η ΕΒΕΡΤΟΝ «ΧΤΥΠΑ» ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ

Πολύ κοντά στην μετεγγραφή του στην Έβερτον βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτιακής  Daily Mail.

«Η Έβερτον είναι έτοιμη άμεσα να επενδύσει ξανά ένα μέρος των χρημάτων που πήρε από την πώληση του Τζακ Ρόντγουελ ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή ύψους 5,3 εκατ. λιρών για τον Κέβιν Μιραλάς», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα του dailymail.co.uk.

Ο Κ.  Μιραλάς είναι με την εθνική

ομάδα του Βελγίου για το φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία αλλά, μετά το παιχνίδι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται να ταξιδέψει για το Μέρσεϊσάιντ μέσα στις επόμενες 24 ώρες για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή, περνώντας τις ιατρικές εξετάσεις και για να συμφωνήσει για τις αποδοχές του.

Ο ίδιος, δηλώνει στο dailymail.co.uk ότι,  «το να πάρω μεταγραφή στην Αγγλία θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό για εμένα. Θα ήταν καλό για την οικογένειά μου αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία».

Εάν η  Έβερτον  καλύψει τη ρήτρα του Μιραλάς ύψους 8 εκατ. ευρώ, ο Βέλγος θα μεταβεί την Πέμπτη στο  Λίβερπουλ, ενώ ο  Ολυμπιακός θα πρέπει να ψάξει τον  αντικαταστάτη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα