ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ενόψει της ψήφισης του νέου πακέτου μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, τα οποία μάλιστα προς το παρόν δεν έχει δει κανείς αναλυτικά. Οι διαφωνίες τους πάντως, δίνουν και παίρνουν…

Στα «κάγκελα» βγαίνουν το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ακούγοντας συνεχώς για νέα μέτρα που θα ληφθούν στο πλαίσιο του

σκληρού πακέτου μέτρων 11,5 δισ. ευρώ που ετοιμάζει η κυβέρνηση, προκαλώντας τους …σοκ!

Μετά τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο που εξέφρασε άγνοια για την απόφαση ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ, ζητώντας μάλιστα από τους επιτελείς του να μάθουν λεπτομέρειες για τα σχέδια της κυβέρνησης επί των «ευαίσθητων» υπηρεσιών που αυτά προσφέρουν, αλλά και τον Κώστα Σκανδαλίδη που έχει από μέρες εκφράσει την διάθεσή του να μην ψηφίσει νέες δραματικές μειώσεις σε χαμηλά εισοδήματα, στο «άρμα» των διαφωνούντων προστέθηκε η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ μάλιστα επιτέθηκε με σκληρές εκφράσεις στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προβλέποντας μεταξύ άλλων ότι τα νέα μέτρα «θα μας οδηγήσουν σε μία καταστροφή».

«Εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω τον κ.Σαμαρά στην εξαίσια καριέρα του στην υποκριτική. Θυμόσαστε τι έλεγε ο κ.Σαμαράς, και μάλιστα τα έλεγε για μέτρα ηπιότερα», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΝΕΤ FM, κατηγορώντας τον ότι κάθε φορά που λαμβάνονταν μέτρα από την προηγούμενη κυβέρνηση «ανέβαζε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου»… Σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατό να σκέφτεται η κυβέρνηση να κόψει 30 ευρώ από τη σύνταξη του αγρότη για να πληρώσει παραπάνω τόκους στην ΕΚΤ, και να γίνουν περισσότερο πλούσιοι οι Γερμανοί από αυτή την κρίση, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «βασιλικότερο του βασιλέως» πια όσον αφορά στη λήψη μέτρων, προβλέποντας ότι πρόκειται μόνο για την αρχή, καθώς με την ύφεση που θα προκαλέσουν τα νέα μέτρα, θα χρειαστούν και άλλα τον Σεπτέμβριο, τον Φεβρουάριο κ.ο.κ.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε από την πλευρά του και ο Παναγιώτης Ρήγας, που θεωρεί πολύ δύσκολο το να πει κανείς στην παρούσα φάση πως θα πρέπει να περιοριστούν ακόμα περισσότερο τα ήδη περιορισμένα εισοδήματα των πολιτών, προβλέποντας την ανάκυψη πολλών ηθικών διλημμάτων των βουλευτών κατά την ψηφοφορία. «Δεν είναι εύκολο να αποφασίσουμε», σημειώνει προς το παρόν ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα