ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Καμία διολίσθηση δεν πρόκειται να γίνει στα θέματα εθνικής κυριαρχίας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, δήλωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης κατά την τελετή παραλαβής των καθηκόντων του από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

«Παρ’ ότι προερχόμαστε από αντίθετα πολιτικά κόμματα προαγάγαμε το εθνικό συμφέρον. Η πατρίδα μάς χρειάζεται όλους», δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τονίζοντας ότι παρά τη ζοφερή οικονομική συγκυρία καταφέραμε να κρατήσουμε ψηλα το αξιόμαχο και το φρόνημα

των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν καταφέραμε να διαφυλάξουμε πολλά από τα κεκτημένα στις Ένοπλες Δυνάμεις και να μην επιτρέψουμε καμία έκπτωση στα θέματα εθνικής κυριαρχίας. Αποφύγαμε κάθε αδικαιολόγητο εξοπλισμό και προκρίναμε την άριστη συντήρηση του υπάρχοντος» τόνισε ο Αβραμόπουλος., πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο  νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο του.

«Η εντολή που μας δόθηκε είναι να οδηγήσουμε με ασφάλεια και ομαλά τη χώρα προς τις εκλογές ώστε στη συνέχεια να παραδώσουμε τα καθήκοντά μας σε μια πολιτική κυβέρνηση» είπε.

Κατέστησε δε σαφές ότι, συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων του, δεν θα υπάρξει καμία διολίσθηση στα θέματα εθνικής κυριαρχίας παρά τον προβληματισμό που προκαλεί η οικονομική συγκυρία.

Σύσσωμη η απελθούσα πολιτική ηγεσία του υπουργείου έκανε λόγο για την εθνική συνεννόηση που εκφράσθηκε με τον πλέον σαφή τρόπο στη διάρκεια της θητείας της στο υπουργείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα