ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ

09:00 7/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Μια συναυλία στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου στις 10 Σεπτεμβρίου στο Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης.

Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης

Τσακνής συμπράττουν για μία βραδιά στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης σε μια συναυλία στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου.

Με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο οι σημαντικοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στις 10 Σεπτεμβρίου και τιμούν τον αείμνηστο λαϊκό τραγουδιστή. Μάλιστα, η συναυλία θα έχει και φιλανθρωπικό άλλοθι, αφού οι διοργανωτές απευθύνουν έκκληση στο κοινό που θα παρευρεθεί να προσφέρει φάρμακα και συσκευασμένα τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν σε άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε οι υπεύθυνοι υπογράμμισαν πως «μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει για φάρμακα που προορίζονται για διαβητικούς και καρδιολογικούς ασθενείς καθώς και φάρμακα για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα, για αντιβιοτικά και αλοιφές για δερματικές παθήσεις καθώς και για παιδιατρικά εμβόλια. Τα τρόφιμα που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες πρέπει να είναι συσκευασμένα, όπως ζυμαρικά , όσπρια, κονσέρβες, λάδι και, γενικά, τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο για να συντηρηθούν». Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει η 12μελης ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.

INFO: Στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, στις 10/09 στις 21.00, εισιτήρια 9 & 12 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα