ΧΑΪΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης δίνει τη μοναδική συναυλία του για το φετινό καλοκαίρι στο κλεινόν άστυ. O πάλαι ποτέ Χαΐνης ανεβαίνει αυτή την Πέμπτη 23 Αυγούστου στο Άλσος Βεΐκου.

Γνωστός για την ιδιαιτερότητα των συναυλιών του, όπου τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και η διάθεση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει στις πιο απρόβλεπτες επιλογές, ο πάλαι ποτέ Χαΐνης ανεβαίνει αυτή την Πέμπτη 23 Αυγούστου στο Άλσος Βεΐκου.

Καλαματιανός στην καταγωγή αλλά πολιτογραφημένος Κρητικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης καταφέρνει να ενσωματώνει

στα τραγούδια του την ελληνική παράδοση ευφυώς. Με πλήρη έλεγχο των εκφραστικών του μέσων αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται στα live του με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.

Φυσικά από τη συναυλία δε θα λείψουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως η «Λίμνη», το «Φωτιά μου» και το «Στα Είπα Όλα» μέχρι τις μελωδίες από το πρόσφατο άλμπουμ του «Ξένοι Σ’ Ένα Τόπο Που Αλλάζει». Τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα ενίοτε και χιούμορ.

Τον Μίλτο Πασχαλίδη συνοδεύουν οι Φρόσω Στυλιανού στο τραγούδι, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Δημήτρης Σινιγιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο Μπάσο και ο Γιώργος Χατζής στο ακορντεόν.

INFO: Στο Άλσος Βεΐκου, στις 23/08 στις 21.30, εισιτήρια 13 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα