Προς τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού

Μία συγκινητική επιστολή του PAO Abroad προς τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού και μελλοντικούς πρωταθλητές με το Τριφύλλι στο στήθος...
Αναδημοσιεύουμε μία συγκινητική και αληθινά Παναθηναϊκή επιστολή που δημοσιεύσε το Panathinaikos Supporters Abroad στην ιστοσελίδα του paoabroad.com προς τους μικρούς αθλητές του Τριφυλλιού!

Μικροί
μου φίλοι,

Σίγουρα ξέρετε πως οι στιγμές που περνάει η χώρα μας είναι δύσκολες, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά. Και συνάμα δύσκολες είναι και οι στιγμές που περνάει ο Παναθηναϊκός μας. Τo βλέπετε, το διαβάζετε, και το ακούτε καθημερινά. Το βιώνετε ίσως στην προπόνηση σας..

Δε θα σας κρύψω πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δυστυχώς η ζωή τα έφερε έτσι ούτως ώστε ο ενδοξότερος αθλητικός όμιλος στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, να αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα βιωσιμότητας.

Εν τούτοις η Παναθηναϊκή καρδιά δεν πρόκειται ποτέ να σταματά να χτυπά περήφανα, όσο υπάρχετε ΕΣΕΙΣ.

Ναι, εσείς μικροί μου φίλοι. Εσείς είστε το μέλλον του Παναθηναϊκού μας. Εσείς θα μεταδώσετε στην επόμενη γενιά το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Εσείς θα μεταλαμπαδεύσετε όλα αυτά τα ιδανικά τα οποία πρεσβεύει η ομάδα μας και θα προωθήσετε στην υπόλοιπη Ελλάδα την αίγλη της Παναθηναϊκής Ιδέας.

Ανήκετε στις τάξεις ενός πολυνίκη συλλόγου. Είστε οι άξιοι συνεχιστές αθλητών που τραγουδήθηκαν στους ύμνους χιλιάδων φιλάθλων. Την ίδια φανέλα με το τριφύλλι που εσείς φοράτε αυτή τη στιγμή, έφεραν Υπεραθλητές που τίμησαν όχι μόνο τον Παναθηναϊκό μας, αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη. Αθλητές μας κατέρριψαν παγκόσμια ρεκόρ, έγιναν πρεσβευτές του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Αθλητές μας πολέμησαν για την ελευθερία της Ελλάδας μας, αθλητές μας κρατούσαν το ηθικό ψηλά σε καιρούς δύσκολους για την Ελλάδα και ολόκληρο τον Ελληνισμό. Είστε το νέο αίμα μιας ομάδας που το όνομα της χάνεται στην αρχαιότητα και σημαίνει πολιτισμός, ευγένεια, και ανιδιοτέλεια, μαχητικότητα και δυναμισμός, ανωτερότητα.

Το τριφύλλι που φοράτε στο στήθος της καρδιάς σας είναι αρκετό για να σας δώσει όση δύναμη χρειάζεστε, για να γίνετε οι επόμενοι πρωταθλητές. Μαζί στον τόπο προπόνησης σας, στο στάδιο, στο γήπεδο και όπου αλλού διαγωνίζεστε, αγωνίζονται οι ψυχές όλων των αθλητών που πέρασαν και αγάπησαν τον Παναθηναϊκό μας, τιμώντας το όραμα που είχε ο Γιώργος Καλαφάτης όταν ίδρυσε τον τεράστιο αυτό σύλλογο.

Τα πρόσωπα σας όταν αγωνίζεστε με την πράσινη φανέλα, μας γεμίζουν απέραντη περηφάνια και τιμή. Στο χαμόγελο σας βρίσκουμε δύναμη, κουράγιο κι ελπίδα να συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί σας, για να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Στην κορυφή!

Να είστε περήφανοι που είστε Παναθηναϊκοί!

N.K.
Keywords
Τυχαία Θέματα