Εν αναμονή καταιγισμού μηνύσεων!

Το τι γράφτηκε και ειπώθηκε με αφορμή την επίσκεψη μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού στην Παιανία δεν περιγράφεται! Υποθέτουμε πως η ΠΑΕ θα δείξει την ίδια ευαισθησία που έδειξε προ λίγων ημερών μετά την ένταση σε προπόνηση της ομάδας…
Ρεσιτάλ... αξιόπιστων ρεπορτάζ ξεδιπλώθηκε στα αθλητικά ειδησεογραφικά και σχολιαστικά μέσα ενημέρωσης όταν μαθεύτηκε η επίσκεψη οπαδών στην Παιανία για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς τον προπονητή και τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Άλλα
μέσα ενημέρωσης έγραψαν πως πήγαν στις εγκαταστάσεις γύρω στα 20-30 άτομα και άλλα media έγραψαν 200 άτομα!

Άλλοι πληροφόρησαν εκ του ραδιοφώνου πως ο Μπουμσόνγκ πήρε στο κυνήγι έναν οπαδό και άλλοι έγραψαν πως δεν συνέβη τίποτα τέτοιο.

Άλλοι ισχυρίζονται πως η διοίκηση δεν ήταν ενήμερη για την επίσκεψη των οπαδών, ενώ υπάρχουν μέσα που άφησαν να εννοηθεί πως ήταν ενήμερη.

Πριν λίγες ημέρες η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε πως σκοπεύει να κάνει μήνυση στον δημοσιογράφο και το μέσο που είχε δημοσιεύσει την ένταση στην Παιανία ανάμεσα σε Φάμπρι και παίκτες.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν η ΠΑΕ θα τηρήσει ανάλογη στάση και στη χθεσινή περίπτωση, καθώς τόσο από το ραδιόφωνο όσο και από ιστοσελίδες διαστρεβλώθηκε η αλήθεια και ζημιώθηκε ο Παναθηναϊκός.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν η ΠΑΕ θα αναρτήσει αντίστοιχη με την προ λίγων ημερών ανακοίνωση, ώστε να μάθει και ο κόσμος τι συνέβη στην Παιανία, αλλά και αν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά όσων είπαν στον αέρα ή έγραψαν σε ιστοσελίδες ψευδείς ειδήσεις.

Εκτός και αν τελικά αυτό που μετράει είναι το ποιος λέει κάτι και όχι το ΤΙ είναι αυτό που λέει.

Εκτός και αν τελικά αυτό που μετράει είναι πως στην μία περίπτωση έχουμε έναν δημοσιογράφο που με επιχειρήματα είχε στραφεί κατά του πρώην μεγαλομετόχου, ενώ στην άλλη περίπτωση έχουμε μιντιακούς οργανισμούς και δημοσιογράφους που με κάθε τρόπο τον στηρίζουν ακόμα και τώρα που δηλώνει... πρώην.
Keywords
Τυχαία Θέματα