Παρουσιάζει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τις τέσσερις νέες μεταγραφές της ομάδας, τους Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Χοκίν Εσπάρθα, Νίκι Κάιπερ και Θανάση Ντίνα, με τους νεοαποκτηθέντες να παρουσιάζονται αύριο σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Γιοχέι Καζιγιάμα...
Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστά, με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε για όλους, τα νέα
του μεταγραφικά αποκτήματα, τους Θανάση Ντίνα, Νίκι Κάιπερ, Χοκίν Εσπάρθα και Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Οι ανωτέρω, μαζί με τον Καζιγιάμα, θα παρουσιαστούν την Παρασκευή στον Τύπο.

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών σήμερα και ο Παναθηναϊκός «έτρεξε» για να κλείσει παίχτες σε θέσεις από τις οποίες αποχώρησαν ποδοσφαιριστές. Έτσι, μετά την αποχώρηση του Νίκου Σπυρόπουλου, o Νίκι Κάιπερ είναι ο εκλεκτός που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι βρέθηκε ο Ολλανδός με τον μάνατζερ του, όπως επίσης και ο Χοκίν Εσπάρθα. Οι δύο ποδοσφαιριστές ρύθμισαν τις τελικές λεπτομέρειες των συμβολαίων τους σε συνεργασία με τους διοικούντες του Τριφυλλιού, ενώ νωρίτερα πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις. Ο Εσπάρθα ανακοινώθηκε νωρίτερα από την πρώην ομάδα του, την Ουέσκα.

Ο Νίκι Κάιπερ (γεννηθείς 7/6/89) της Τβέντε είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Σπυρόπουλου, με τον 23χρονο ολλανδό αριστερό μπακ να αποτελεί προσωπική επιλογή του Ούγκο Βαρέλα.

Ο Ολλανδός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του ως μέσος, αλλά λόγω του ότι μπορούσε να καλύψει την αριστερή πτέρυγα δοκιμάστηκε και καθιερώθηκε στη θέση του αριστερού μπακ. Αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια με τη Φίτεσε και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή το 2009 για την Τβέντε. Στην πρώτη του σαιζόν αγωνίστηκε σε 24 ματς, πετυχαίνοντας και δύο γκολ. Στην καριέρα του είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, στην προετοιμασία της ομάδας του για την περίοδο 2010-11. O ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό με εξάμηνο δανεισμό από την Τβέντε.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να ανακοινώσει τις ακόλουθες μεταγραφές:

Τον Νίκι Κάιπερ, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τβέντε μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
Τον Θανάση Ντίνα που αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.
Τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο που αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Πανιώνιο.
Με μεταγραφή αποκτήθηκε από την Ισπανική Ουέσκα και ο Χοκίν Εσπράθα.
Και οι τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μαζί με τον Γιοχέι Καζιγιάμα που επίσης αποκτήθηκε κατά την ίδια μεταγραφική περίοδο θα παρουσιαστούν επίσημα αύριο, στις 15:00 στα γραφεία της ΠΑΕ».
Keywords
Τυχαία Θέματα