Και όλο κλαίνε τα καβουράκια

Κλάμα, οδυρμός, κακία και εκδίκηση για την αποχώρηση του Λουκά Βύντρα, από όσους έκαναν τόσα χρόνια «κουμάντο» στα οικονομικά του Παναθηναϊκού και που έριχναν στην πυρά όσους συζητούσαν ή πήγαιναν στον Ολυμπιακό.
Τα «καβουράκια» μέχρι πρότινος έκλαιγαν μόνο για τα λεφτά. Τώρα κλαίνε και για τον Βύντρα!
Τέτοιο κλάμα δεν έπεσε ούτε κατά την αποχώρηση του Τζίγγερ από τον Παναθηναϊκό!

Ο Λουκάς Βύντρα
ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό. Η εφημερίδα Derby News εκδόθηκε σήμερα, έχοντας αυτό ως δεδομένο. Παρόλα αυτά κλαίει με μαύρο δάκρυ για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, κηρύσσει πόλεμο στο όνομά του, χαρίζει… αφίσα του οσίου Λουκά και διαγράφει από τη μνήμη της την στάση που τηρούσε για παρόμοιες περιπτώσεις.

Μιλάμε για την εφημερίδα που έκανε «κουμάντο» στην τσέπη προηγούμενου καθεστώτος και την έπιανε σύγκρυο όταν άκουγε βαριά συμβόλαια. Στην περίπτωση του οσίου Λουκά προφανώς δεν την ενδιαφέρει ούτε το εξωφρενικό συμβόλαιό του, ούτε το γεγονός πως παρέμενε ακατέβατος.

Ο Βύντρα είναι ο ΜΟΝΟΣ που ΔΕ χάρισε ούτε ευρώ στον Παναθηναϊκό, αντιθέτως πήρε χρήματα κι απ' το επόμενο συμβόλαιό του!
Μιλάμε για την εφημερίδα που εκδίδει ο Κώστας Γκόντζος, ο οποίος μέχρι και πρόσφατα... έβγαζε σπυράκια μόλις άκουγε υψηλούς μισθούς μέχρι και αντιπάλων του (π.χ. Τζιμπούρ). Το πώς γίνεται και ποτέ δεν τον απασχόλησαν οι βασιλικοί μισθοί ενός αμυντικού σε μία ομάδα με τεράστια χρέη, αδυνατούμε να το καταλάβουμε...

Μιλάμε για την εφημερίδα που πολέμησε και στοχοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που πληρώνονταν αδρά και που πανηγύριζε όταν κάποιος από αυτούς αποχωρούσε (π.χ. «Τοτσέ με τα μισά λεφτά του Σισέ», «έρχεται προπονητής με τα μισά λεφτά του Φερέιρα»).

Μιλάμε για την εφημερίδα που δεν είχε κανένα πρόβλημα να στοχοποιεί τον Παπαδόπουλο, εξαιτίας ενός χαμένου πέναλτι, να πυροβολεί τον Κωνσταντίνου ισχυριζόμενη πως παρίστανε τον τραυματία, να επιτίθεται κατά του Νίνη επειδή πήγε να παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ του ΟΣΦΠ, να εκφράζεται με μίσος για τον Μπασινά όταν αποχώρησε από το Τριφύλλι.

(Προσοχή, δεν υπερασπιζόμαστε απαραίτητα τις περιπτώσεις των παραπάνω ποδοσφαιριστών. Αυτό που καταγράφουμε είναι η διαφορετική στάση της εφημερίδας για παρόμοιες περιπτώσεις)

Μιλάμε για την εφημερίδα που πέρασε στο «ντούκου» (ή ορισμένες φορές μέχρι και πανηγύρισε!) για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Σισέ, ο Λέτο, ο Κατσουράνης, ο Νίνης, ο Σιμάο, ο Ζιλμπέρτο, ο Κλέιτον.

Το εκπληκτικό είναι πως για τον όσιο Λουκά οδύρονται όχι μόνο τα «πράσινα» καβουράκια αλλά και (δήθεν) αντικειμενικοί δημοσιογράφοι σε (δήθεν) ουδέτερες και σε πολιτικές εφημερίδες!

Στη SportDay προσπαθούν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν την απόφαση του όσιου Λουκά να πάει στον ΟΣΦΠ, ρίχνουν με κάθε τρόπο ευθύνες στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια ακολουθούν πιστά την «γραμμή» των ερυθρόλευκων non-paper.

Στο ΕΘΝΟΣ του Ομίλου Μπόμπολα (συνέταιρου του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο MEGA) ο Στράτος Σεφτελής κόπτεται για «κάποιους» που «επιτέλους τον έφαγαν» και φωτογραφίζει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Για να γίνει μάλιστα πιο πειστικός βάζει στο ίδιο τσουβάλι και τις περιπτώσεις των... Καραγκούνη, Κατσουράνη και Πετρόπουλου!

Στην ίδια εφημερίδα ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στέλιος Σαρέσκος, ο λάτρης των πριγκιπικών παραμυθιών, αγχώνεται για την Παιανία που θα μείνει στο τέλος άδεια. Φυσικά, αυτό το θυμήθηκε τώρα που έφυγε ο Βύντρα, ενώ το ξεχνούσε επιδεικτικά όταν έφευγαν ένας – ένας όλοι οι παικταράδες του πρόσφατου παρελθόντος.

Τι ξεχνάνε όλοι οι παραπάνω; Τι δεν αναφέρει για κάποιον μυστήριο λόγο κανένας τους;

Ότι ο Βύντρα είναι ο ΜΟΝΟΣ που ΔΕ χάρισε ούτε ευρώ στον Παναθηναϊκό, αντιθέτως πήρε χρήματα κι απ' το επόμενο συμβόλαιό του! Τόσο ο Λέτο, όσο και οι Κατσουράνης και Λάζαρος έκαναν «σκόντο» στον Παναθηναϊκό κόβοντας κάποιο σημαντικό ποσό απ' την αποζημίωσή τους!
Keywords
Τυχαία Θέματα