Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Εσπάρθα η Ουέσκα

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Χοκίν Εσπάρθα, όπως ανακοίνωσε η πρώην ομάδα του Ουέσκα...
Ο 25χρονος μέσος Χοκίν Εσπάρθα θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ανακοίνωσε η Ουέσκα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά το κείμενο:

«Μετά
από το επίμονο αίτημα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα, επιθυμώντας να αναζητήσει καλύτερες οικονομικές και αγωνιστικές προοπτικές, η Ουέσκα, σε συνεργασία με την Οσασούνσα, η οποία έχει μέρος των δικαιωμάτων του, αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Χοκίν, προκειμένου αυτός να εκπληρώσει το όνειρό του να αγωνιστεί στο εξωτερικό για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Χοκίν αναχώρησε για την Αθήνα το πρωί, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα που την καθοδηγεί ο Φάμπρι, αλλά προτού αναχωρήσει, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και την αγάπη του για το σύλλογο και τους οπαδούς.

Η Ουέσκα εύχεται τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στη νέα καριέρα του».

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μέσος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας. O Εσπάρθα ξεκίνησε την καριέρα του στη δεύτερη ομάδα της Οσασούνα και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη όπου δεν πήρε τις ευκαιρίες που ανέμενε, γι' αυτό δόθηκε δανεικός στην Ουέσκα για δύο σαιζόν. Την πρώτη του αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια και την δεύτερη σε 27 με αποτέλεσμα να πάρει κανονική μεταγραφή στον ισπανικό σύλλογο. Στα θετικά του Ισπανού προσμετράται η ταχύτητά του και η καλή τεχνική του κατάρτιση.
Keywords
Τυχαία Θέματα