Σας έχουν πάρει ΟΛΟΙ χαμπάρι!

«Ο Βύντρα είναι ένας 32χρονος κατά φαντασίαν ποδοσφαιριστής, ο οποίος κυριολεκτικά ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη», έγραψαν σε ανακοίνωσή τους οργανωμένοι οπαδοί του ΟΣΦΠ και απείλησαν πως θα κόψουν το γήπεδο αν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή.

Από τη στιγμή που ακόμη κι αυτοί οι οπαδοί του ΟΣΦΠ αναφέρονται με υποτιμητικά σχόλια για τον πρώην πια παίκτη του Παναθηναϊκού
Λουκά Βύντρα μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει τι πιστεύει ο μέσος ποδοσφαιρόφιλος για τον 32χρονο άλλοτε διεθνή αμυντικό που συμφώνησε να πάει στην αγαπημένη ομάδα του δημοσίου και του συστήματος, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε ρότα μπροστά στο επικείμενο «ξεβράκωμα» των... αγαπητικών που έχυναν δάκρυα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Απολαύστε τη γεμάτη απόγνωση ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Λουκά Βύντρα στην ομάδα που ο ίδιος ήθελε να πάει:

«(…) Περί ανεκδότου πρόκειται το σενάριο που έχει να κάνει με την μεταγραφή στον Ολυμπιακό μας ενός 32χρονου κατά φαντασία ποδοσφαιριστή, ο οποίος κυριολεκτικά ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη».

Στη συνέχεια τόνισαν πως αν η μεταγραφή είχε ολοκληρωθεί τότε «αναστέλλονταν» όλες οι μετακινήσεις τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το εντυπωσιακό πάντως της υπόθεσης είναι πως ενώ – σύμφωνα με τα φιλο-Βυντρικά ρεπορτάζ, ο μπακ ήθελε μόνο Ολυμπιακό, η διοίκηση των Πειραιωτών τον «έκοψε» γιατί δεν ήταν αρεστός σε μία μερίδα του κόσμου.

Ταυτόχρονα, για εννέα χρόνια ο παίκτης ήταν ανεπιθύμητος για μία μεγάλη μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση στις κερκίδες εξαιτίας τους, όμως ο παίκτης έμενε αμετακίνητος, όσο ΟΛΟΙ οι τριγύρω του αποχωρούσαν!
Keywords
Τυχαία Θέματα