Αποκάλυψη GreenZone: Αυτό είναι το non-paper του Ολυμπιακού – «Αγαπάμε Βύντρα»

Διαβάστε για το non-paper που έστειλε στα ΜΜΕ ο ΟΣΦΠ, για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκάφα των «ΝΕΩΝ» και για την «γραμμή» που ακολούθησαν «κόκκινοι», «πράσινοι» και αντικειμενικοί! To GreenZone αποκαλύπτει: Από τα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας ταξίδεψε non-paper (email με την «ερυθρόλευκη γραμμή») προς όλα σχεδόν τα ΜΜΕ. H ομάδα του
Πειραιά μοίραζε τα έξι «αγαπάμε Βύντρα» σημεία που θα στήριζε την προπαγανδιστική της «γραμμή», ώστε να πείσει τους άπιστους πως ήταν... για καλό η μεταγραφή του Λουκά Βύντρα.

Σε γκάφα μεγατόνων υπέπεσε η πολιτική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ! Ο ρεπόρτερ Δημήτρης Μώρος διάβασε το non-paper του Ολυμπιακού και το δημοσίευσε πιστεύοντας πως είναι ανακοίνωση! Θα μνημονεύεται για χρόνια ως μία από τις μεγάλες γκάφες στην αθλητική δημοσιογραφία.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά η «έγκυρη» SportDay δε δημιούργησε κάποια στήλη για να εκμεταλλευτεί το κείμενο που καταφθάνει στα γραφεία των συντακτών της με τη μορφή e-mail «πάρε - βάλε»... Αυτή τη φορά η «μεγάλη ερυρθόλευκη αδερφή» (διαβάστε περισσότερα εδώ)... αποκαλύπτει τα «γιατί θέλει ο Ολυμπιακός τον Βύντρα»! Και φυσικά ακολουθεί κατά γράμμα την «γραμμή» που μοιράζει αβέρτα η ομάδα του Πειραιά.

Φυσικά οι τρεις ιστοσελίδες που αγαπάνε τον Ολυμπιακό, αγάπησαν και τον Βύντρα, δημοσιεύοντας σχεδόν αυτούσιο το non-paper (gavros, redplanet, olympiacos24).

Το εκπληκτικό είναι ότι στη γραμμή του ΟΣΦΠ είναι ακριβώς εναρμονισμένο το παρεάκι που κλαίει και οδύρεται στο «Derby». Το παρεάκι που μοιράζει αφίσα ενός παίκτη που μετακομίζει στον αιώνιο αντίπαλο (γιατί μέχρι τη στιγμή που κρεμάστηκε στα περίπτερα, όπως προκύπτει από τα άρθρα του, θεωρούσαν ΔΕΔΟΜΕΝΗ τη μεταγραφή του Βύντρα στο λιμάνι). Το παρεάκι που είχε στοχοποιήσει διεθνείς ποδοσφαιριστές όπως ο Μπασινάς, ο Σεϊταρίδης, ο Λυμπερόπουλος, ο Κυργιάκος, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Κατσουράνης οι οποίοι ουδέποτε τόλμησαν να «λερώσουν» την ποδοσφαιρική ιστορία τους φορώντας τη φανέλα του ΟΣΦΠ.

Διαβάστε στο GreenZone το non-paper του Ολυμπιακού για τον Βύντρα:

1) Ο Λουκάς Βύντρα είναι ένας εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής και μάλιστα σε θέση που έφυγε παίκτης πριν λίγες μέρες.
2) Δεν έχει προκαλέσει ποτέ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν είναι Κυριάκος ο Βύντρα.
3) Ποτέ ο κόσμος του ΠΑΟ δεν τον έβρισε γιατί ήταν κακός παίκτης (ειδικά τα τελευταία χρόνια ΉΤΑΝ ο καλύτερος τους παίκτης) αλλά γιατί ο "Φορέας" τον χρέωνε στον Τζίγκερ. Μάλιστα στο τελευταίο του παιχνίδι το μισό γήπεδο τον αποθέωνε σε κάθε επαφή με τη μπάλα και οι οργανωμένοι τον αποδοκίμαζαν!
4) Όλοι οι προπονητές του τον έχουν χαρακτηρίσει εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και επαγγελματία.
5) Ακόμα και στον ΠΑΟ που του φέρθηκαν με το χειρότερο τρόπο έφτυνε αίμα στις προπονήσεις.
6) Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!! Και δεν είναι περίπτωση... Βολκόφ! Τότε τα συμβόλαια ήταν τρελά και τα εκατομμύρια αμέτρητα! Τώρα, σε εποχή που ο ΠΑΟ κάνει συμβόλαια... πείνας, ο Αλαφούζος θα πληρώνει 600.000 το χρόνο τον Κατσουράνη για να παίζει στον ΠΑΟΚ και 500.000 τον Βύντρα για να παίζει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο άνθρωπος είναι για βραβείο διοίκησης επιχειρήσεων και πρέπει να τονιστεί παρασκηνιακά και σχολιογραφικά!
Keywords
Αναζητήσεις
, δημητρης μωρος δημοσιογραφος
Τυχαία Θέματα