Οι... θηλιές που πνίγουν τον Παναθηναϊκό!

Ολοι θέλουν καινούριο γήπεδο, αλλά με όρους ευνοϊκούς για τον Σύλλογο που θα παραχωρήσει το «φιλέτο» στο κέντρο της Αθήνας.

Το GreenZone συνυπογράφει το κείμενο του Γιώργου Σπανουδάκη όσον αφορά τις εξελίξεις στο γηπεδικό και το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει την κατασκευή ενός γηπέδου που να συμφέρει τον Παναθηναϊκό!
Ας το γράψουμε για μια ακόμη φορά, για να γίνει αντιληπτό, προς όλους. Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι ο Βοτανικός, είναι οι... θηλιές που έχουν μπει στον
λαιμό του Παναθηναϊκού.

Το γηπεδικό ΔΕΝ ήταν ποτέ διαμάχη μετόχων, ήταν και είναι διαμάχη του Παναθηναϊκού με όσα έκανε η ΓΗΠΕΛ, η πολιτεία και ο Δήμος σε βάρος της ομάδας. Της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και φυσικά του Ερασιτέχνη.

Εαν βρεθεί νομική φόρμουλα και ο Παναθηναϊκός ξεμπλέξει ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είμαστε υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

Δεν υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν τον Βοτανικό, κάποιοι που υποστηρίζουν τη Λεωφόρο και κάποιοι που υποστηρίζουν την Παναθηναϊκή Πολιτεία.

Μην σας βάζουν σε αυτό το τρυπάκι.

Το ζητούμενο είναι να αποκτήσει γήπεδο ο Παναθηναϊκός, με όρους που συμφέρουν το Τριφύλλι και όχι με όρους που συμφέρουν όλους τους άλλους!

Αυτό είναι το κακό με την ΓΗΠΕΛ. Ό,τι φρόντισε όλους τους άλλους και ξέχασε τον Παναθηναϊκό και στο τέλος έγιναν όλοι κουλουβάχατα.

Πάνω απ' όλους είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι ο Βαρδινογιάννης, ούτε ο Βωβός, ούτε ο Μπόμπολας, ούτε οι Δήμαρχοι της Διπλής Ανάπλασης (Μπακογιάννη, Κακλαμάνης, Καμίνης), ούτε οι Υπουργοί Περιβάλλοντος, ούτε κανένας...
Keywords
Τυχαία Θέματα