«Όχι στον Γκαγκάτση»

14:04 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να δώσει διοικητικό πόστο στον ΠΑΟΚ στον Βασίλη Γκαγκάτση έχει προκαλέσει αντιδράσεις με το πρώην μέλος της διοίκησης, Μπάμπη Αποστολίδη και τον πρώην παράγοντα Βίκτωρα Μητρόπουλο να εκφράζουν την αντίθεση τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis" ο Μπάμπης Αποστολίδης τόνισε: "Δεν υπάρχει πιο ακατάλληλο πρόσωπο για την κακή δομή του ΠΑΟΚ. Το όνομα του

Γκαγκάτση είναι συνδεδεμένος με την παράγκα. Τι θα προσφέρει τις υπόγειες διασυνδέσεις του; Ακόμη κι αν ναι εγώ αυτό δεν το θέλω. Έστειλα και επιστολή στον Σαββίδη γι' αυτό το θέμα (μεταξύ άλλων αναφέρεται σε αυτήν ‘σας γράφω ως απλός ΠΑΟΚτσής. Επειδή διαδίδεται η πιθανότητα να συμμετάσχει ο κ. Γκαγκάτσης σας εκφράζω την γνώμη μου που είτε θέλετε την κρατάτε, είτε την πετάτε στα σκουπίδια. Όταν ο Ζαγοράκης τον τοποθέτησε σε παρόμοια θέση, είχα πει ότι ήταν λάθος. Δεν υπάρχει χειρότερη επιλογή για να τοποθετηθεί σε πόστο του ΠΑΟΚ ο Γκαγκάτσης'). Έξω οι παράγκες από τον ΠΑΟΚ... Για τον Ζαγοράκη δεν πιστεύω ότι κανείς έπεσε θύμα και ότι έπιασαν κότσο, εγώ έχω κάνει και μηνυτήρια αναφορά. Ο Βρύζας ενώ γνώριζε δύο χρόνια τα πορίσματα των ορκωτών δεν προχώρησε αυτό το θέμα. Εγώ σκέφτομαι για παράδειγμα να μπει ο Κούδας μπροστά".
Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε στον "Αθλητικό Metropolis" και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος: "Θα είναι μεγάλο λάθος από τον κ. Σαββίδη. Προβλέπεται πως ο ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη θα έχει επιτυχίες, αλίμονο αν αυτή η ανάταση του ΠΑΟΚ συνδυαστούν από το φίλαθλο κοινό με ενέργειες του Βασίλη Γκαγκάτση. Θα παίρνει ένα ματς με 4-0, θα γίνεται ένα πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ και μετά όλες οι εφημερίδες θα γράφουν γι' αυτά. Ο Γκαγκάτσης υπήρξε μάνατζερ του Ζαγοράκη με την ευρεία έννοια. Τα τελευταία δημοσιεύματα ότι έπαιρνε 15.000 ευρώ τον μήνα δεν είναι και τα πιο καθαρά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και το τελευταίο ευρώ". Θεωρώ πως και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας πάντως ότι είναι αξιόλογοι. Θα πρέπει ο Ζαγοράκης να παραμείνει με την αίγλη που είχε. Ο Βρύζας δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, είναι ΠΑΟΚτσής. Θα είναι λάθος εάν δεν είναι στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ γιατί θα είναι χαμένος ο ΠΑΟΚ και στην ΕΠΟ".

Keywords
Τυχαία Θέματα