Απέσυρε την προσφυγή ο Βωβός

Την προσφυγή που σύμφωνα με παλαιότερες διοικήσεις της ΓΗΠΕΛ δεν επηρέαζε τον Παναθηναϊκό, απέσυρε η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού...
Η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της οικοδομικής άδειας του γηπέδου που είχε στα χέρια του ο Παναθηναϊκός
από τον Οκτώβριο του 2009.

Θυμίζουμε ότι ο Βωβός είχε μπλοκάρει με αυτόν τον τρόπο τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Δήμο Αθηναίων, μετά την απόφαση του ΣτΕ, που είχε κρίνει αντισυνταγματική την κατασκευή του εμπορικού κέντρου.

Λίγες ημέρες πριν την συνεδρίαση του ΣτΕ για τη συζήτηση για το Προεδρικό Διάταγμα, η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού προσπαθεί να προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό, με δείγματα καλής θελήσεως, αφού γνωρίζει πως αν δεν τα βρει με τους «πράσινους» (ΠΑΕ και Ερασιτέχνη) τότε δύσκολα θα εγκριθεί το ΠΔ, ώστε να ολοκληρωθεί το εμπορικό κέντρο.

Ωστόσο, όσο το Προεδρικό Διάταγμα δεν εξασφαλίζει κατεδάφιση της Λεωφόρου ΜΟΝΟ μετά από όταν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη (όπως τις θέλει) και σύγχρονο και προσοδοφόρο ποδοσφαιρικό γήπεδο, λογικά οι «πράσινοι» δεν θα συναινέσουν.

Θυμίζουμε ακόμα πως διοικήσεις της ΓΗΠΕΛ τόνιζαν στο παρελθλον πως η προσφυγή του Βωβού δεν επηρέαζε τον Παναθηναϊκό…
Keywords
Τυχαία Θέματα