«Μόνο η Θύρα 13 μας στηρίζει»!

Το τμήμα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τη Θύρα 13 για την οικονομική και ηθική στήριξη που του παρέχει…
Η ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσής της τη Θύρα 13, και υπογραμμίζει πως οι οργανωμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού είναι οι μόνοι που στηρίζουν οικονομικά και ηθικά το τμήμα.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η τριμελής
επιτροπή του Τμήματος Βόλεϊ του Παναθηναϊκού A.O, οι αθλητές και το προπονητικό τιμ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους οπαδούς και φίλους του Παναθηναϊκού καθώς και τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θ.13. Είναι οι μόνοι που στην ιδιαίτερα πολύ δύσκολη στιγμή του τμήματος, παράσχουν ηθική και οικονομική στήριξη. Οικονομική βοήθεια η οποία προέρχεται από το υστέρημα τους.

Ευχαριστούμε τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θ.13, ο οποίος σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, αλλά κυρίως με δικές του ενέργειες και χρήματα, κατάφερε να μεταφερθεί η έδρα της ομάδας μας στην Κυψέλη.

Και όλα τα παραπάνω, τα κάνουν στερούμενοι χρόνο και χρήμα, ανιδιοτελώς και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για την ομάδα.

Το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε –επειδή τα πολλά λόγια οδηγούν σε υπερβολές και παρανοήσεις- είναι η δέσμευσή μας ότι θα προσπαθήσουμε όσο περνάει από το χέρι μας να ανταποδώσουμε την αγάπη αυτή σε όλους εκείνους που η ζωή τους είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Τους ευχαριστούμε πολύ».
Keywords
Τυχαία Θέματα