Η κοπή της πίτας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ

Σε οικογενειακό κλίμα η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μαζί με τις ακαδημίες, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2013.
Σε οικογενειακό κλίμα, ωραία ατμόσφαιρα και Παναθηναϊκές ευχές πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πίτας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού στον Τάφο του Ινδού, μετά από την προπόνηση της ομάδας. Δυο πίτες, μια για τη γυναικεία ομάδα και μια για όλες τις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης και δυο φλουριά.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού,
τελικά βρέθηκε μόνο το ένα φλουρί, το οποίο κέρδισε η Μέλια Περιστέρη από τις κορασίδες του Τριφυλλιού. Για λίγο μόνο, οι φωτογράφοι πίστεψαν την Τούλα Καλέντζου, η οποία είχε δανειστεί το φλουρί της δεύτερης πίτας και όλες ξέσπασαν σε γέλια! Λίγο πιο κάτω, η Αριστέα Μαγκλάρα επεξεργαζόταν το κομμάτι της αλλά μάταια... «Δεν έχω κερδίσει ποτέ», ψέλλισε.

Φλουρί… αγνοείται και όπως όλα δείχνουν θα γίνει κλήρωση αφού η δωροεπιταγή του ART&FANTASY ήταν μεγάλο δέλεαρ για τις τυχερές!

Πριν από την κοπή της πίτας, ο έφορος του τμήματος, Ηλίας Μιχαλαριάς μιλώντας στις «πράσινες» μετέφερε τις ευχές του προέδρου, Αχιλλέα Μακρόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και του χορηγού του τμήματος της ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΕΓΑ και του Αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Νίκου Μακρόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα