Κρίσιμη μέρα για τις υπογραφές

Σήμερα το μεσημέρι επίκειται το ραντεβού των Αχιλλέα Μακρόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου για τις υπογραφές στο μισθωτήριο του «Απόστολος Νικολαΐδης» ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου και όπως είχε προαναγγείλει ο Αχιλλέας Μακρόπουλος το βράδυ της Δευτέρας στην κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού Κινήματος, σήμερα θα λάβει χώρα η καθοριστική συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για την υπογραφή του συμφωνητικού παραχώρησης και χρήσης του «Απόστολος Νικολαΐδης».


Το μεσημέρι, λοιπόν, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα συζητήσει από κοντά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους όρους παραχώρησης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και τα ανταλλάγματα που θα πάρει η «Μάνα του λόχου».

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος θέλει να προασπίσει τα συμφέροντα του Ερασιτέχνη και να δώσει μία ανάσα στα τμήματα του Συλλόγου, ως εκ τούτου φημολογείται πως θα ζητήσει κάποια χρήματα μπροστά. Από την άλλη, θέλοντας να σταθεί αρωγός στις δύσκολες στιγμές που περνά και το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχει κατά νουν δυο - τρεις εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στη σύναψη συμφωνίας.

Από την πλευρά, από την ΠΑΕ φέρεται πως υποστηρίζουν ότι έχουν δαπανήσει αρκετά χρήματα για τα έργα που έχουν εκτελεστεί, ενώ έχουν να κάνουν και άλλες εργασίες ακόμα ώστε το γήπεδο να είναι κατάλληλο προς χρήση. Έτσι, και δεδομένης της οικονομικής κρίσης και στα εσωτερικά της ΠΑΕ, το περιβάλλον της ΠΑΕ φέρεται πως ισχυρίζεται ότι περιμένει από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να δείξει κατανόηση.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος δε θέλει να σταθεί εμπόδιο στην επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο, αλλά από την άλλη οφείλει να επιτύχει την πιο συμφέρουσα λύση για την καρδιά του Συλλόγου, που είναι ο Ερασιτέχνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα