Όταν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του 18 από το… 10

Ο Μπουρλοτιέρης γράφει για τα δημοσιεύματα που... συγκρίνουν τις παραιτήσεις των Λομβάρδου - Λιβέρη με το «πραξικόπημα των τριών». Μνημείο δημοσιογραφίας από την εφημερίδα «Goal» και τη στήλη «Χατ τρικ». Με σκεπτικό μικρού παιδιού συνέκρινε τις παραιτήσεις της Μαίρης Λομβάρδου και του Γιώργου Λιβέρη με αυτές των Λουμίδη, Χατζηνικολάου και Τζήμα, γράφοντας ότι τότε «κάποιοι» τους χαρακτήρισαν αποστάτες, ενώ τώρα όλα είναι μέλι γάλα.

Δεν θα χρειαστεί να πούμε πολλά.

Τώρα τα μέλη του Δ.Σ. είναι 20 και η παραίτηση των Λομβάρδου και Λιβέρη, δεν επηρεάζει
σε κανέναν βαθμό τη λειτουργία της ΠΑΕ.

Άλλωστε η ΠΑΕ συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και γι’ αυτό το λόγο θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Δ.Σ. χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τότε το Δ.Σ. είχε μόλις 13 μέλη και μετά την παραίτηση των τριών (Λουμίδη, Χατζηνικολάου, Τζήμα) το συμβούλιο ήταν πλέον ανενεργό!!! Ως γνωστόν σε 20μελες συμβούλιο, τα 10 μέλη δεν αποτελούν πλειοψηφία και ως εκ τούτου δεν μπορούν να πάρουν απόφαση ούτε για την αγορά χαρτιού για το… φαξ!

Τότε η ΠΑΕ έμεινε χωρίς συμβούλιο για έναν μήνα, σταμάτησε βιαίως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για την οποία είχαν ήδη εξασφαλιστεί 2 εκατ. ευρώ και η ομάδα τιμωρήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της από την UEFA (με μονοετή αποκλεισμό).

Όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά, τι να πούμε…

Υπογράφειο πράσινος μπουρλοτιέρης
Keywords
Τυχαία Θέματα