Μαγκιά Ιωαννίδη

Η παρουσία ενός ανθρώπου που γνωρίζει όσο λίγοι τον αθλητισμό, αποδεικνύεται καταλύτης για να διορθωθεί το… λάθος. Ο Γιάννης Ιωαννίδης πίεσε (το πρωί είχε βουίξει ο τόπος πως αν δεν έπαιρνε αυτό που έπρεπε να πάρει, θα δήλωνε παραίτηση, χωρίς πάντως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα) και πήρε 11 επιπλέον εκατομμύρια ευρώ, για να μοιράσει στις ομοσπονδίες.

"Ο πρωθυπουργός γνωρίζει καλά τον αθλητισμό και επενδύει σε αυτόν. Του ανέλυσα την κατάσταση και ενέκρινε να δοθούν επιπλέον 11 εκατομμύρια ευρώ. Στο παρελθόν είχαν γίνει πολλές αβάντες στους προϋπολογισμούς. Εγώ δεν κάνω σε κανέναν.

Θα κοιτάξουμε να πάνε τα χρήματα εκεί που πραγματικά πρέπει" δήλωσε ο "ξανθός", ο οποίος κατόρθωσε σε δύσκολους καιρούς να ανατρέψει τα δεδομένα.

Το πού θα δοθούν αυτά τα 11 εκατομμύρια (ποσό τεράστιο, που σχεδόν διπλασιάζει τα χρήματα που σκόπευε η κυβέρνηση να διαθέσει στον αθλητισμό) δεν το γνωρίζουμε, όμως και μόνο ότι υπάρχουν δείχνει πως κανείς στο Υφυπουργείο Αθλητισμού δεν… βλέπει τα τρένα να περνάνε.

Εμείς είμαστε από αυτούς που κατά βάση "κράζουμε" τους πολιτικούς, όμως όταν κάνουν κάτι σωστό ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να το επιβραβεύουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα