Ιστορία βγαλμένη από τη ζωή...

Ο Ψυχιάτρος σήμερα διδάσκει! Διαβάστε την ιστορία του δημάρχου, του περιπτερά και του παιδιού για όλα τα θελήματα...
Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Πολύ περίεργα. Μία από αυτές τις ιστορίες ζωής θα σας περιγράψει σήμερα ο Ψυχίατρος. Μία φορά και έναν καιρό σε μία κωμόπολη της Ναμίμπια ζούσε ένας εύσωμος περιπτεράς. Ο περιπτεράς αυτός ήταν το αγαπημένο παιδί του δημάρχου. Του έκανε όλα τα χατίρια, όλες τις εξυπηρετήσεις. Ήταν τα μάτια, τα αυτιά του, το δεξί του και... βάλε χέρι στην κωμόπολη. Για να το πούμε σε απλά, σε λαϊκά ελληνικά ο «ρουφιάνος» του.

Ο δήμαρχος
που δεν τα πήγαινε καλά με τους κατοίκους ανέδειξε τον περιπτερά ως την «φωνή» του στο χωριό και μάλιστα με το αζημίωτο. Επειδή, όμως, ο περιπτεράς δεν μπορούσε να παίρνει τον φάκελο με το χαρτζιλίκι απευθείας από το δημαρχείο έστελνε το παιδί που είχε για τα θελήματα να τα... τσιμπάει.

Ο μικρός, τότε, δεν πολυκαταλάβαινε. Απλά έπιανε τον γεμάτο φάκελο και έμενε άναυδος από το πάχος και το περιεχόμενο του. Μετά από πολλά χρόνια, το παιδί για τα θελήματα άνοιξε δικό του περίπτερο και θέλησε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, διαφημίζοντας έναν άλλο υποψήφιο δήμαρχο έτοιμο να... τσακίσει τα πάντα! Ετσι ήρθε σε κόντρα με τον αρχιπεριπτερά για ασήμαντο ζήτημα, και κάποια στιγμή, μέσα στην αφέλειά του, ξεφούρνισε την ιστορία του σε κάποιους προμηθευτές σε μία συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο.

Οι προμηθευτές έμειναν άφωνοι, αν και από τον δήμαρχο και τον αρχιπεριπτερά τα περίμεναν όλα...
Keywords
Τυχαία Θέματα