7+1 πρωτότυπα δώρα γάμου, για ζευγάρια που τα έχουν όλα

19:14 7/4/2022 - Πηγή: iPop

Μάζεψα τα καλύτερα δώρα γάμου που θα κάνεις σε ένα ζευγάρι που θα παντρευτεί και μετά από χρόνια θα σε θυμούνται κάθε φορά που το χρησιμοποιούν και θα χαίρονται. Η αλήθεια είναι ότι πια τα ζευγάρια μένουν μαζί πριν το γάμο και συνήθως έχουν τα πάντα στο σπίτι πριν παντρευτούν. Τα χρήματα είναι πάντα η καλύτερη λύση και γιατί τα έξοδα του γάμου είναι πολλά αλλά και γιατί φτιάχνει τον κουμπαρά του το ζευγάρι ξεκινώντας την κοινή του ζωή.

Ποιο είναι το budget

Για οποιονδήποτε δώρο αγοράζουμε, η βασική ερώτηση είναι ποιο είναι το

χρηματικό ποσό που θα διαθέσουμε. Το ποσό αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τη σχέση που έχεις με το ζευγάρι, το είδος της δεξίωσης που θα παραθέσει μετά το γάμο το ζευγάρι και φυσικά θα πρέπει να υπολογιστεί και τι ποσό έδωσαν εκείνοι στο δικό σου γάμο, αν έχεις παντρευτεί. Αν γνωρίζεις ότι κάποιος κοντινός σου θα παντρευτεί στο επόμενο διάστημα, κάνε σχετική οικονομία κάθε μήνα ώστε να αποταμιεύσεις ένα ποσό για το γάμο, γιατί εκτός του δώρου, θα έχεις το έξοδο του τι θα φορέσεις, κομμωτήρια, νύχια και τα σχετικά.

Χωρίς να ξέρω κανέναν από τους παραπάνω παράγοντες, θεωρώ ότι ένα δώρο γάμου πρέπει να ξεκινά από τουλάχιστον 50€ και φυσικά το ποσό αυξάνεται αν πάτε δύο ή τρία άτομα. Δεν είναι αυτός κάποιος κανόνας αλλά είναι κάτι που ορίζει το σαβουάρ βίβρ του γάμου και οι άγραφοι κανόνες του που ξέρουν όλοι.

Τα 7 καλύτερα δώρα γάμου

Αν αποφάσισες να πάρεις ένα δώρο για να μείνει κάτι στο ζευγάρι από σένα, σου έχω τις πιο αγαπημένες επιλογές μου για δώρα γάμου. Πράγματα που θα ήθελα να μου πάρουν όταν παντρεύτηκα και μάλιστα 3 από αυτά μας τα πήραν και πραγματικά τα λατρεύω.

1.Κάρτα για Honeymoon

Το ταξίδι του μέλιτος είναι ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα του γάμου. Σε συνεννόηση με το ζευγάρι μπορείς να τους κάνεις δωροκάρτα σε κάποιο από τα τουριστικά γραφεία που ετοιμάζουν ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Unsplash

Οι άγραφοι κανόνες όταν κάνεις ένα δώρο γάμου!

2.Πίνακας ζωγραφικής

Ακόμα και αν τα έχει όλα ένα ζευγάρι, οι πίνακες συνήθως είναι τα τελευταία αντικείμενα που αγοράζουν. Ακόμα και αν δεν τους αρέσει ο πίνακας που διάλεξες ή δεν ταιριάζει με τα χρώματα του σπιτιού τους, μπορούν να κάνουν αλλαγή και να πάρουν κάτι που τους αρέσει περισσότερο.

3.Σετ λευκών ειδών

Συνήθως οι μαμάδες μας ετοιμάζουν «προίκα» με σεντόνια και πετσέτες αλλά η αγορά σετ λευκών σεντονιών και πετσετών ή μπουρνουζιών καλής ποιότητας, αν θες με το μονόγραμμα του ζευγαριού ραμμένο πάνω τους, δίνει μια αίσθηση προσιτής πολυτέλειας που όλοι θέλουμε στο σπίτι μας αλλά σπανίως θα μπούμε σε ένα μαγαζί να αγοράσουμε μόνοι μας.

4.Καφετιέρα

Μια καλή καφετιέρα είναι πάντα χρήσιμη. Αυτό είναι από τα δώρα που πραγματικά χρησιμοποιείται κάθε μέρα από το ζευγάρι και καθώς θα το χρησιμοποιούν θα σε σκέφτονται και θα χαίρονται. Οι λάτρεις του καφέ καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ.

5.Σκούπα Ρομπότ

Σκούπα φαντάζομαι θα έχει το ζευγάρι αλλά η σκούπα ρομπότ είναι κάτι διαφορετικό. Κάνει πολύ καλή συντήρηση χωρίς να ασχοληθεί κανείς ενεργά με αυτό το βαρετό κομμάτι. Μπορείς να φύγεις από το σπίτι και να καθαρίσει όταν θα λείπεις. Ένα από τα καλύτερα δώρα που θα ήθελα πολύ να μου κάνουν.

Unsplash6.Ψησταριά υγραερίου

Τη βγάζεις στο μπαλκόνι και δεν ασχολείσαι ούτε με τις μυρωδιές ούτε με τη βαβούρα στην κουζίνα. Ακόμα και αν ο άντρας του σπιτιού δεν το έχει καθόλου με τη μαγειρική, ένα ψήσιμο συνήθως μπορεί να το φέρει βόλτα. Είναι μια καταπληκτική ιδέα και για να ξεκουραστεί κάποιες μέρες η μαγείρισσα αλλά και να κάνει το ζευγάρι μπάρμπεκιου στο σπίτι με φίλους χωρίς να κάνει πολύ προετοιμασία η μαγείρισσα.

7.Μηχάνημα γυμναστικής

Συνήθως αυτά τα μηχανήματα καταλήγουν να είναι κρεμάστρες για διάφορα ρούχα και αξεσουάρ. Ένα ελλειπτικό μηχάνημα όμως θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση καθώς σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αερόβια άσκηση αλλά και ΗΙΙΤ αν σου αρέσει αυτό το είδος και είναι από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Αυτό το δώρο θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από ανθρώπους που αγαπούν την γυμναστική και στοχεύουν στο να δημιουργήσουν ένα lifestyle που έχει ως προτεραιότητα την συνολική υγεία του ανθρώπου.

Unsplash8.Σετ βαλίτσες

Καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι ένα καλό σετ βαλίτσας όταν ετοιμάζεσαι να πας ένα ταξίδι και η βαλίτσα σου είναι καταπονημένη, δεν χωράνε τα πράγματα, αναγκάζεσαι να κουβαλήσεις τσαντάκια και τσαντούλες και γενικά η εικόνα σου μοιάζει με αυτή του περιπλανώμενου θιάσου και όχι αυτή που θα ήθελες να είχες όταν μπαίνεις στο αεροδρόμιο. Ένα δώρο που νομίζω ότι θα εκτιμηθεί και είναι πραγματικά από τα πιο χρήσιμα που μπορείς να πάρεις. Είναι μια επένδυση!

Τι να μην πάρεις

Μην πάρεις κάτι για να το πάρεις και να βγάλεις την υποχρέωση. Αν αποφασίσεις να πάρεις κάτι σχετικό με το σπίτι, διακοσμητικό, τουλάχιστον φρόντισε να είναι από μια αλυσίδα με διάφορα πράγματα σπιτιού όπως σερβίτσια ή μαχαιροπήρουνα, ώστε να τα αλλάξει το ζευγάρι, να βάλει και εκείνο λίγα χρήματα και να πάρει το καλό του σερβίτσιο.

Η ψυχολογία πίσω απ’ τα δώρα του γάμου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 7+1 πρωτότυπα δώρα γάμου, για ζευγάρια που τα έχουν όλα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
ενα δωρακι σε ζευγαρι που παντρευτηκε
Τυχαία Θέματα