Έγινε η εγχείρηση στον Λα Μάρκους Όλντριτζ

Προγραμματίστηκε πριν από αρκετές εβδομάδες, αλλά πλέον ολοκληρώθηκε η εγχείρηση στον Λα Μάρκους Όλντριτζ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο 26χρονος all-star φόργουορντ ταξίδεψε στο Λος Άντζελες για την επέμβαση στο πίσω μέρος του δεξιού του ποδιού. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός υποχρέωσε την απουσία του από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της regular season, ενώ η αποθεραπεία, η οποία θα ακολουθήσει, τον απέκλεισε από την αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Όλντριτζ είχε υποβληθεί σε αντίστοιχη εγχείρηση το 2005 σαν παίκτης του Τέξας. Εκείνο το «νυστέρι» ήταν πολύ πιο σοβαρό και δεν σχετίζεται με το τωρινό.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν η δεύτερη επιλογή του ντραφτ του 2005 έκανε ατομικό ρεκόρ με 51.2% στα σουτ. Επίσης είχε μέσους όρους 21.7 πόντων, 8.0 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του Πόρτλαντ στα playoffs. Πάντως θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία των Μπλέιζερς ενόψει της επόμενης σεζόν, η οποία θα αρχίσει τον Οκτώβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα