Τα «match-ups» του Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ

Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ετοιμάζονται για την μεταξύ τους «μάχη» στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας και το Onsports σας αναλύει τα «match-ups» που προκύπτουν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Αν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία ομάδα που διαθέτει παίκτες με μεγάλα ύψη, ο Παναθηναϊκός

δείχνει να έχει τα… αντίδοτα και δείχνει πως μπορεί να «χτυπήσει» την ομάδα της Ρωσίας στα ίσα. Τα μαρκαρίσματα που βγαίνουν είναι περίπου ισάξια και σε ένα παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν. Αναλυτικά τα «match-ups» του αγώνα Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας…

Διαμαντίδης VS Τεόντοσιτς

Η κόντρα τους καλά κρατεί από τότε που ο Σέρβος φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για δύο παίκτες που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι μόνοι τους, με την προσωπικότητα τους. Το έχουν αποδείξει στο παρελθόν και μπορούν να το αποδείξουν και στο μέλλον. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι στον Σέρβο, κάτι που έχει φανεί και στο παρελθόν, ωστόσο αν ο Τεόντοσιτς βρεθεί σε καλή μέρα, δύσκολα μπορεί να τον σταματήσει κάποιος. Η «μονομαχία» των δύο συγκεκριμένων παικτών αναμένεται να καθορίσει πολλά, αν και δύσκολα ο Σέρβος θα μαρκάρει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Γιασικεβίτσιους VS Σισκάουσκας

Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς σουτέρ από τη λιθουανική σχολή. Αμφότεροι είναι παίκτες ηγέτες και στην καλή τους μέρα μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα προσπαθήσει να τους σταματήσει. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με τον Ραμούνας Σισκάουσκας, ο οποίος δεν είναι ο «Σίσκα» που είδαμε όλοι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όπως και να έχει πάντως παραμένει ένας εξαιρετικά επικίνδυνος παίκτης που μπορεί να κάνει τη ζημιά στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Σάτο VS Κιριλένκο

Οι Σάτο και Κιριλένκο είναι δύο παίκτες οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στις αμυντικές τους ικανότητες και μπορούν να… εξαφανίσουν τον προσωπικό τους αντίπαλο από το παρκέ. Πέρα πάντως από τις αμυντικές τους ικανότητες είναι εξαιρετικοί και στην επίθεση, καθώς μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους σκοράροντας αρκετούς πόντους, είτε από μακριά, είτε κοντά στο καλάθι. Ο Κιριλένκο εξάλλου είναι φέτος μακράν ο καλύτερος παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το μαρκάρισμα του Σάτο πάνω στον Ρώσο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Από την άλλη ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση επιθετικά και όλοι στον Παναθηναϊκού ελπίζουν αυτό να αλλάξει στο Final 4.

Καϊμακόγλου VS Κριάπα

Αν και ο Κώστας Καϊμακόγλου συνήθως δεν ξεκινάει βασικός, είναι πολύ πιθανό να πέσει πάνω στον Κριάπα, είτε από την αρχή, είτε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Ρώσος φόργουορντ είναι εξαιρετικός στον επιθετικό τομέα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα θέλει να τον σταματήσει με τον «Καϊμάκ» να είναι η ιδανικότερη λύση. Επίσης ο Έλληνας φόργουορντ είναι εξαιρετικός φέτος και στον επιθετικό τομέα δείχνοντας πως διαθέτει ένα αξ

Keywords
Τυχαία Θέματα