Η ΚΛΟΠΗ του αιώνα! Το ξύλο της... «Αρκούδας»



Η «ρωσική αρκούδα» προτίμησε να παίξει ξύλο αντί για μπάσκετ. Οι διαιτητές το επέτρεψαν, σφύριξαν 100-0 ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έκλεψαν την πρόκριση από τον ανώτερο Παναθηναϊκό με τρόπο όμοιο που δεν έχουμε συναντήσει ΠΟΤΕ σε όλη την ιστορία των Final 4.

Τι να γράψουμε για τα αγωνιστικά; Το πρώτο δεκάλεπτο που οι ρέφερι σφύριξαν ό,τι έβλεπαν αντικατοπτρίζει την εικόνα όλου του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός διέλυσε στα πρώτα δέκα
λεπτά την ΤΣΣΚΑ. Με ομαδικότητα, καθαρό μυαλό, αυτοσυγκέντρωση, πάθος, ενέργεια προηγήθηκε μέχρι και με 14 και κάπου εκεί οι διαιτητές πήραν το παιχνίδι πάνω τους.

Σταμάτησαν να δίνουν όλα τα φάουλ που γίνονταν στον Παναθηναϊκό, ήταν προκλητικοί συνεχώς, έσπασαν τα νεύρα των «πράσινων» και του Ομπράντοβιτς και χάρισαν με το έτσι θέλω το εισιτήριο του τελικού στους Ρώσους.

Πραγματικά για ένα πράγμα αναρωτιόμαστε. Παίχτες επιπέδου Κιριλένκο πώς αισθάνονται μετά από μία τέτοια νίκη. Αν στη θέση του βρίσκονταν ο Διαμαντίδης ή ο Σάρας είναι δεδομένο πως το μοναδικό συναίσθημα που θα επικρατούσε θα ήταν η ντροπή.

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα