Πανελλήνιο Juniors (U18): Βγήκαν τα ζευγάρια των τελικών στη Νίκαια της Λάρισας

21:46 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Με τρεις ημιτελικούς κι έναν τελικό, συνεχίστηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors (U18) που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Νίκαιας Λάρισας

Στο ταμπλό των αγοριών ο Νο1 του ταμπλό, Ανδρέας Λοϊζάς (OA Αθηνών), πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Μ. Πέμπτης, μετά τη νίκη του κόντρα στον Γιώργο Δημητρίου (ΟΑ Γλυφάδας) με 6-3, 6-3 και στη συνέχει θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Πουρναρόπουλο (ΟΑ Θεσσαλονίκης) που με τη σειρά του κέρδισε τον Νίκο-Φώτη Μακρή (ΟΑ Αθηνών) με 6-4, 6-3. 

Στον τελικό της ημέρας, στο διπλό των αγοριών, οι Χρήστος Γκλαβάς

(ΑΟΑ & Α. Πεύκης) και Νίκος-Φώτης Μακρής κέρδισαν τους Άγγελο Αυγέρη (ΑΟΑ Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης) και Στέφανο Πουρναρόπουλο με 3-6, 7-5, 10-3 κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος. 

Στο μικρό τελικό οι Νίκος Μπακιρτζής (ΟΑ Αθηνών) και Ανδρέας Λοϊζάς κατέκτησαν την 3η θέση άνευ αγώνα μετά την απόσυρση των Γιάννη Σακκά (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή) και Γιώργο Δημητρίου. 

Στα κορίτσια η Νο1 του ταμπλό, Άρτεμις Αλανισβίλι (ΑΣ Αστέρας Θεσσαλονίκης) κέρδισε στον ημιτελικό και την Σταυρούλα Καμπά (ΟΑ Γουδή) με 6-1, 6-2 και στον τελικό θα αντιμετωπίσει την συμπαίκτριά της στο διπλό, Θοδώρα Κούσιου (ΑΣ Αστέρας Θεσσαλονίκης) που με τη σειρά της πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Νο2 του ταμπλό, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης) επικρατώντας με 6-3, 6-2. 

Οι δύο φιναλίστ του μονού και Νο1 το ταμπλό κέρδισαν στον ημιτελικό της Μ. Τετάρτης τις Μελίνα Ζουμπουλάκη (ΑΟ Κηφισιάς) και Θοδώρα Λιάπη (ΑΟ Κηφισιάς) με 6-1, 6-1 και στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τις Σταυρούλα Καμπά και Ελένη Τσέτσου (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) που νίκησαν τις Νο2 του ταμπλό Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Μαρία Τσιρώνη (ΟΑ Αττικής) με 6-0, 6-3. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 18 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 18

The post Πανελλήνιο Juniors (U18): Βγήκαν τα ζευγάρια των τελικών στη Νίκαια της Λάρισας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα