Φωνάζει ο κλέφτης!

Ο Ολυμπιακός, ο σύλλογος που δυσφημεί τον αθλητισμό με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, σε όλα τα αθλήματα, κάνει λόγο για δυσφήμηση του μπάσκετ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο...

Οι αδερφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι, ιδιοκτήτες του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου που έχει εμπλακεί σε δεκάδες σκάνδαλα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, κατήγγειλαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για δυσφήμηση του αθλήματος!

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός,
κατέφυγαν στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας και υποστηρίζουν ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία έχει τη μεγαλύτερη προσφορά απ' οποιονδήποτε άλλο στο ελληνικό μπάσκετ, λειτουργεί επιβλαβώς για το άθλημα!

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε πως μόλις πέρσι το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού δέχτηκε επίθεση από... «αγνώστους» κατευθυνόμενο στο ΣΕΦ, με τους Στράτο Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ να δηλώνουν σοκαρισμένοι και φοβισμένοι από το νοσοκομείο στο οποίο κατέληξαν, ενώ αν αναζητήσουμε σε βάθος χρόνου τις στιγμές δυσφήμησης του αθλήματος από την ομάδα του Πειραιά θα χρειαστεί να γράψουμε... εγκυκλοπαίδεια (τελικοί πλέι οφ να τελειώνουν στη μία το πρωί, παρασκήνια, μολότοφ στο ΣΕΦ, κατεβασμένες μπασκέτες, σφιγμένα διχτάκια, χαλασμένα χρονόμετρα, μολυσμένα νερά, «κύριε Μάκη μου μου τελείωσε το φάρμακο και δεν μπορώ να κοιμηθώ», κλπ).

Τελικά για κάποιους δεν είναι δυσφήμηση του αθλήματος όλα τα παραπάνω, παρά μόνο η υπενθύμισή τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε σήμερα, Τετάρτη 27/2/2013, στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία ελέγχου εναντίον του:

α) για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού,

β) για τον χαρακτηρισμό του Ολυμπιακού ως «συλλόγου της βρωμιάς» κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 και

γ) για τις δηλώσεις του ότι δεν θα σεβαστεί την πρόσφατη καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα