Άρνηση Μπουμσόνγκ, συζήτηση με Βιτόλο

Δε συναινεί ο Μπουμσόνγκ σε νέο διακανονισμό των οφειλομένων του, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος συζητά με τον Βιτόλο για μείωση των αποδοχών του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές του με ποδοσφαιριστές της ομάδας στα πλαίσια των συζητήσεων που πραγματοποιεί για τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας και τους διακανονισμούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για καταβολή ενός ποσού εκ των
οφειλομένων του τώρα, προκειμένου να πάρει τα υπόλοιπα αργότερα.

Ο γάλλος στόπερ του Τριφυλλιού έχει στα χέρια του επιταγές για το ποσό που του οφείλεται, τις οποίες θα πρέπει να εξαργυρώσει μέχρι το τέλος της σαιζόν σταδιακά. Εντός των επόμενων ημερών λήγει μία από τις επιταγές, ύψους 450.000 Ευρώ και, βάσει του ιδίου δημοσιεύματος, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπάθησε να πείσει τον Mπουμσόνγκ να πάρει 150.000 Ευρώ τώρα και τα υπόλοιπα αργότερα, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε επαφές και με τον Βίκτορ Βιτόλο, συζητώντας για διακανονισμό των δεδουλευμένων του. Στον ισπανό αμυντικό χαφ αναμένεται να γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών τους επόμενους μήνες.

Όσον αφορά στον Ιωαννίδη που ζήτησε με εξώδικο τις 25.000 Ευρώ που του οφείλονται, αναμένεται να εξοφληθεί το ποσό άμεσα στον πρώην αμυντικό του Τριφυλλιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα