Επιλεκτική η εφαρμογή των νόμων από την ΕΠΟ

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά λειτουργεί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που είναι σκληρή (και ταχύτατη στις αποφάσεις) μόνο όταν πρόκειται να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός...
Μέσα σε 15 μέρες η ΕΠΟ εξόντωσε τον Παναθηναϊκό. Παράκαμψε κάθε μορφή λογικής, έκλεισε τα αυτιά της ακόμα και στην αστυνομία που παραδέχτηκε πως τα επεισόδια του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ
ήταν στημένα και έγιναν από παρακρατικούς (με μεγάλη συμβολή και από την ίδια) και τιμώρησε το Τριφύλλι και για την επόμενη σεζόν! Κάπου εκεί τελείωσε το έργο της!

Ο τρόπος που λειτουργεί η ΕΠΟ (υπό την εποπτεία της οποίας συντηρούνταν για χρόνια η «παράγκα») είναι τραγελαφικός. Η βιασύνη για τιμωρίες και το… «γράμμα του νόμου» εφαρμόζονται όταν εμπλέκεται η λέξη «Παναθηναϊκός». Τι γίνεται στις άλλες περιπτώσεις; Το greenzone θυμάται:

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε, με 4 μήνες καθυστέρηση, για τα επεισόδια των οπαδών του στο ματς με τον Πιερικό που διεξήχθη στις 21 Δεκεμβρίου 2011, με το αστρονομικό ποσό των 10.000 ευρώ. Με άλλα 12.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Πανιώνιο που διεξήχθη στις 25 Ιανουαρίου 2012.Οι οπαδοί του Άρη τραυμάτισαν την επόπτρια Χρύσα Κουρομπύλια με μπουκάλι. Το παιχνίδι διακόπηκε. Προφανώς, τα επεισόδια έπρεπε να τα δημιουργήσουν… παρακρατικοί και ΜΑΤ και όχι οπαδοί για να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από τη νέα σεζόν ο Άρης.Αν τρως ξύλο και δακρυγόνα, αναίτια από αστυνομικούς, τότε το παιχνίδι διακόπτεται, η ομάδα σου μηδενίζεται, τιμωρείται με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και με αφαίρεση βαθμών από την τρέχουσα και την επόμενη σεζόν. Από την άλλη, αν «μπουκάρεις» στον αγωνιστικό χώρο, όπως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις 25 Ιανουαρίου 2012 στον αγώνα με τον Ατρόμητο, και κατευθύνεσαι προς τους αντίπαλους παίχτες, τα κάνεις όλα λίμπα και δημιουργείς το χάος, τότε η ομάδα σου τιμωρείται με καθυστέρηση 3 μηνών με μόλις 12.000 ευρώ.Χθες το βράδυ (28/4), στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος, οπαδοί του ΟΣΦΠ «μπούκαραν» ανενόχλητοι μέχρι και τον στίβο του ΟΑΚΑ, επιχείρησαν να ορμήσουν προς φίλους του Ατρομήτου, ενώ οι Τάκης Τσουκαλάς και Γιάννης Ανδρόνικος βρίσκονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα πίσω από την εστία των αντιπάλων της ομάδας τους. Αναμένουμε με αγωνία την απόφαση της πάντα αμερόληπτης ΕΠΟ.
Keywords
Τυχαία Θέματα