ON the record: Ποιοι θέλουν τη μπίζνα του Βοτανικού

Οι δηλώσεις του Αρη Βωβού ενόχλησαν πολλούς. Κυρίως τα παπαγαλάκια που πανικόβλητα παλεύουν να «θάψουν» το θέμα...

Το γήπεδο στον Βοτανικό όπως το οραματίστηκε το πάντα έγκυρο Derby του Κώστα Γκόντζου το 2005. Από τότε εκτοξευόταν ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Βαρδινογιάννη...Μόνο τυχαίο δεν είναι το «μπαράζ» δημοσιευμάτων για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ένα θέμα δηλαδή που έχει κριθεί τελεσίδικα και σε ανώτατο βαθμό, εδώ και μερικά χρόνια,
ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

Από μία άποψη ίσως και να είναι καλό που φτάσαμε εδώ. Για να δει ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος, ποιοι θέλουν αυτή τη μπίζνα. Ποιοι είναι οι σαμποτέρ του Ερασιτέχνη.Και αυτή τη φορά η ιστορία ξεκίνησε εκ των έσω. Εκεί δηλαδή που το σύστημα (ΠΑΕ και Ερασιτέχνης) είχε επί χρόνια συνεργαστεί άψογα και είχε να «αντιμετωπίσει» μόνο τους περίφημους κορμοράνους και εκείνους τους λίγους έβλεπαν ότι τα πάντα γίνονται για να πλουτίσουν συγκεκριμένες οικογένειες, βρέθηκαν κάποιοι να υψώσουν το ανάστημά τους, να βάλουν τα στήθια τους και να υψώσουν τη σημαία του Παναθηναϊκού αρνούμενοι να γίνουν συμμέτοχοι σε ένα έγκλημα κατά του Συλλόγου. Αυτοί φυσικά που λένε ότι κανείς δεν ακουμπάει τις παρκαρισμένες μετοχές που... χαρίζει η οικογένεια των «εγγυητών» του Γιάννη Βαρδινογιάννη εξ αιτίας των θολών συμφωνιών με Μπάμπη Βωβό, Μπόμπολα και Δήμο Αθηνών, είναι απλώς κακοήθεις. Ολα είναι τυχαία και δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Ούτε το γεγονός ότι όλους τους έχει ξεμπροστιάσει επανειλημμένως ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Ασχέτως αν από τον περασμένο Σεπτέμβριο άρχισαν διάφορα περίεργα. Αρκετοί άνθρωποι που κρατούσαν επιφυλακτική στάση για την αναγκαιότητα της κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό με τους όρους και τις συμφωνίες της οικογένειας, αρκετοί που έδειχναν να καταλαβαίνουν τη «μπίζνα» που πάει να στηθεί στις πλάτες της ομάδας και του κόσμου της, άρχισαν να κρατούν πιο «φιλική» στάση. Με αποτέλεσμα να φτάσουν στο έσχατο σημείο αυτό -εξευτελισμού, και να μιλήσουν ανοιχτά και απροκάλυπτα υπέρ του γηπέδου, υπέρ της καταστροφής της Λεωφόρου, υπέρ της εξαφάνισης του ερασιτέχνη. Επειδή έτσι προστάζουν τα συμφέροντα, τα deal και οι μπίζνες των «εγγυητών».
Οι μάσκες έπεσαν πριν από μερικές εβδομάδες. Όταν - ξανά εντελώς ξαφνικά και τυχαία – τα παπαγαλάκια των «εγγυητών» βρήκαν νέο στόχο, στο πρόσωπο του προέδρου του Ερασιτέχνη, κ. Μακρόπουλου με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ. Τότε που επανέφερε στο προσκήνιο το πόσο ριγμένος είναι ο Ερασιτέχνης, ο πραγματικός ιδιοκτήτης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Βλέπετε, όταν οι εγγυητές παρουσίαζαν την πατέντα του «παρκαρίσματος» των μετοχών σε παγκόσμια πρώτη μετάδοση, ο Ερασιτέχνης είχε διοίκηση Πρωτοδικείου και το σχέδιό τους θα λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα. Ελα όμως, που εκλέχθηκε διοίκηση. Ελα, όμως που αυτή η διοίκηση δεν θέλει να συμπράξει στο μεγαλύτερο έγκλημα εις βάρος του συλλόγου.
Το ΟΝ the Record είναι μια ετερόφωτη στήλη. Για την ακρίβεια είναι ένας Παναθηναϊκός καθρ
Keywords
Τυχαία Θέματα