Σε μπελάδες η Τζένοα

15:26 29/4/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΤΖΕΝΟΑ:

Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ'Άρα

Η Μπολόνια ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή φάση της στο ματς, καθώς στο 23ο λεπτό ο Ντιαμάντι εκτέλεσε από δεξιά ένα φάουλ και ο Πορτανόβα με κεφαλιά έκανε το 1-0.Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και διπλασίασαν τα γκολ τους στο 37'. Ο Φρέι απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Ντι Βάιο, αλλά στη συνέχεια ο Ραμίρες από κοντά έκανε το 2-0.

Η Τζένοα μπήκε πιο καλά στην επανάληψη, είχε δοκάρι με τον Καλάντζε στο

52ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα ο Παλάσιο με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.Ωστόσο η Μπολόνια δεν το έβαλε κάτω και έκανε το 3-1 στο 67'. Ο Ντιαμάντι τροφοδότησε τον Γκάρικς, που με πλασέ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Φρέι.

Η Τζένοα ξαναμπήκε στο ματς στο 76', καθώς οι Παλάσιο μετά από όμορφη ενέργεια έδωσε ασίστ στον Γιορκέρα κι εκείνος μείωσε σε 3-2.Δύο λεπτά αργότερα ο Ζε Εδουάρδο παραλίγο να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Αλιάρντι τον σταμάτησε,

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αλιάρντι, Ράτζι (71' Άντονσον), Πορτανόβα, Τσερούμπιν, Μουντιγκάι, Ταϊντέρ, Γκάρικς, Μαρλέο, Ντιαμάντι(83' Κονε), Ντι Βάιο, Ραμίρες (67'Μπελφοντίλ).

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μέστο, Γκράνβιστ, Καλάντζε, Μορέτι, Μπελούτσι (60' Γιορκέρα), Κούτσκα, Ρόσι (69' Ζε Εδουάρδο), Μπίρσα (46' Μπιοντίνι), Σκούλι, Παλάσιο

Keywords
Τυχαία Θέματα