Τέτοιο πρωτάθλημα να το χαίρεστε!

Όσο το παιχνίδι παιζόταν στα ίσια ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Αθηναϊκό. Στα κρίσιμα όμως ανέλαβαν πρωταγωνιστικό ρόλο... οι σφυρίχτρες!
Στεγνή κλοπή. Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τις δυνάμεις του, έπαιξε φανταστικό μπάσκετ στον Βύρωνα, όμως απέναντι του είχε το κατεστημένο του Αθηναϊκού που όταν τα βρίσκει σκούρα κερδίζει με τη διαιτησία. Και έτσι έγινε. Τελικό αποτέλεσμα
76-69, σε ένα ματς που το άξιζαν οι «πράσινες».

Οι παίχτριες της Σαμαντούρα, και φυσικά και η ίδια η προπονήτρια, αξίζουν χίλια χειροκροτήματα. Για να φτάσουν μέχρι τους τελικούς οι «πράσινες» άγγιξαν τα όρια τους και μόνο για αυτό κερδίζουν ένα τεράστιο «μπράβο». Για να πάρεις κούπα στην Ελλάδα πρέπει να ξέρεις πώς να κερδίζεις και τους διαιτητές. Και δυστυχώς, αυτή τη συνταγή την ξέρει μόνο ο Ομπράντοβιτς…

Είναι χαρακτηριστικό πως για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο, το κρισιμότερο του ματς (από τα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου μέχρι και τα μέσα της παράτασης), οι παίχτριες του Αθηναϊκού σκόραραν μόνο με βολές! Η ευκολία που οι διαιτητές έδιναν φάουλ σε κάθε επαφή των «πράσινων» γυναικών είναι ανατριχιαστική. Οι Ντέλβα και Κοσμά έφυγαν με πέμπτο φάουλ στην παράταση και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Η σειρά μεταφέρεται στον Τάφο του Ινδού. Εκεί που οι νόμοι αλλάζουν. Εκεί που για να «σφάξεις» με τέτοιο τρόπο το Τριφύλλι πρέπει να το σκεφτείς πρώτα καλά.
Keywords
Τυχαία Θέματα