«Πάρτε το απόφαση. Η χρυσή δουλειά χάλασε»

Επτά μήνες «πέταξε» ο Τζίγγερ και βρισκόμαστε ξανά στα ίδια. Όσοι Τσάκες και να εμφανιστούν, μόνο με δύο απλές κινήσεις θα απαλαγεί από τις «παρκαρισμένες» μετοχές του...
Έχουν περάσει επτά μήνες. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε προειδοποιήσει για τη «χρυσή δουλειά» που αιχμαλωτίζει το μέλλον του Παναθηναϊκού. Και η απάντηση ποια ήταν;

- Εμφάνιση
Αράβων, του Βλάση Τσάκα, πριγκίπων και πριγκηπέσων.
- Συνεχής πόλεμος στην ομάδα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, με αποτέλεσμα να χαθεί το πρωτάθλημα.
- Στημένα και σκηνοθετημένα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.
- Πραξικοπηματική παραίτηση των μελών του Δ.Σ. που πρόσκεινται στον Γιάννη Βαρδινογιάννη καθώς και του Δημήτρη Γόντικα.
- Απουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη από τις Γενικές Συνελεύσεις και παντελής αδιαφορία του για τη διάλυση της ομάδας.
- Πόλεμος στον Ανδρέα Βγενόπουλο από τα φίλα προσκείμενα προς τον Τζίγγερ media (Πράσινη, Derby News, Goal, SportDay, Sentra Fm, Sport Fm, Real FM, Mega, Star, Έθνος, Real News). Παραδοχή των λαθών του Τζίγγερ, αλλά εξίσωσή τους με τα λάθη (;) του Βγενόπουλου.
- Αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας της Λεωφόρου από τον Δήμο Αθηναίων και από πολιτικούς (Σηφουνάκης, Μπακογιάννη) και ενέργειες για να προχωρήσει η κατεδάφισή της. Όλοι τους, μαζί και ο δήμαρχος Καμίνης, συμπτωματικά, πρόσωπα φιλικά προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Δύο πράγματα ζητάει ο Ανδρέας Βγενόπουλος από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ή έστω ένα από τα δύο:
- Να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του.
- Να λογοδοτήσει ενώπιων των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους χειρισμούς του.

Δεν του ζητάει ούτε τα πρακτικά της ΓΗΠΕΛ, ούτε ανακοινώσεις του ίδιου ή των κύκλων του, ούτε τον Τσάκα, το Σαούντ και τη Νούρα. Ο Τζίγγερ αδιαφορεί προκλητικά, ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ και για τα δύο και όχι μόνο δεν τα πράττει, αλλά δεν δίνει καν λογαριασμό για το λόγο που τα αποφεύγει.

Θυμίζουμε ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου στις 19 Σεπτεμβρίου 2011:
«(…)Ο μόνος όρος που είναι αδιαπραγμάτευτος από εμένα αφορά τη ΓΗΠΕΛ όπου πρέπει να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του.

Νομίζω ότι εάν απορρίψει αυτό το μοναδικό πλέον όρο θα δημιουργηθούν ουσιαστικές αμφιβολίες για τις πραγματικές του προθέσεις περί αποχώρησης, αλλά και για το μέλλον του Παναθηναϊκού, παρόλο που είναι αδιανόητο να επιθυμεί να οδηγήσει την ΠΑΕ στο Πρωτοδικείο και στην πτώχευση.

Υ.Γ. Προς μιντιακό συγκρότημα κατασκευαστή (ΕΘΝΟΣ, GOAL, SENTRA FM), συνεταίρου του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στο MEGA και εργολάβου του γηπέδου του Βοτανικού(!): Πάρτε το απόφαση, αυτή η "χρυσή" δουλειά χάλασε».
Keywords
Τυχαία Θέματα