Δεν τα κατάφεραν παρά την προσπάθεια

Προσπάθησαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού να πάρουν έστω έναν βαθμό από το ανώτερό τους Ρέθυμνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, φεύγοντας ηττημένες με 3-1 σετ. Πάνω από 250 οπαδοί του Τριφυλλιού βρέθηκαν στις εξέδρες. Στο τρίτο σετ «έσπασαν» καρδιές...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός
έδρας το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 βόλλεϋ γυναικών και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν τα φίνα τα κορίτσια, ηττήθηκε με 3-1 σετ.

H διαφορά δυναμικότητας φέτος των δύο ρόστερ είναι τέτοια που, εάν κατάφερνε το Τριφύλλι να πάρει έναν βαθμό, θα θεωρείτο επιτυχία. Πάνω από 250 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο κλειστό για να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών, δείχνοντας πως και το Ρέθυμνο είναι «πράσινο».

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε γερά το πρώτο σετ και πήγαινε πόντο-πόντο με το Ρέθυμνο μέχρι το 13-13. Στο σημείο εκείνο ανέβηκε η υποδοχή και η πάσα της ομάδας της Κρήτης, η οποία άνοιξε τη διαφορά, παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-18.

Το δεύτερο σετ ήταν μία επανάληψη του πρώτου, με τις «πράσινες» να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ μέχρι το 16-14, όπου το Ρέθυμνο με σωστές επιθέσεις και περιορισμό των λαθών του πήρε το σετ με 25-21.

Το τρίτο σετ δεν ήταν για καρδιακούς. Η εξέλιξή του ήταν συναρπαστική, με καμία από τις δύο ομάδες να τα παρατά και τις νεαρές παίχτριες του Ρούση να τα δίνουν όλα στο παρκέ, περιορίζοντας τα λάθη τους. Το αποτέλεσμα τις αντάμειψε, αφού κέρδισαν το σετ με 30-32, κάνοντας το 2-1.

Στο τέταρτο σετ, ωστόσο, μπήκε πολύ δυναμικά το Ρέθυμνο από την αρχή του και προηγήθηκε με 6-3 αυξάνοντας σταδιακά τη διαφορά μέχρι το 17-9. Εκεί λειτούργησε ο εγωισμών των «πράσινων» που βελτίωσαν την επίθεσή τους και μείωσαν σε 19-15. Όμως το Ρέθυμνο δεν ήταν διατεθειμένο να χάσει ένα «δικό» του παιχνίδι και με ένα σερί 6-3 πήρε το σετ με 25-18 και το ματς με 3-1 σετ.

Το Ρέθυμνο με τη νίκη του αυτή μπήκε στην τετράδα, ενώ ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 20/01 στο κλειστό της Κυψέλης.

Τα σετ: 25-18, 25-21, 30-32, 25-18
Keywords
Τυχαία Θέματα