Στον τόπο του 5ου ευρωπαϊκού

Νίκη χωρίς τον αρχηγό του θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός επί της Άλμπα Βερολίνου στο O2 World Arena, όπου έραψε το 5ο αστέρι στη φανέλα του...

O Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα στο Βερολίνο εναντίον της Άλμπα (21:00, Νοvasports 3), στον τόπο όπου σήκωσε το 5ο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, με μοναδικό
στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Το Τριφύλλι πάει για την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φάση του top-16, αφού την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκε μακρυά από το Ο.Α.Κ.Α. γνώρισε την ήττα από την Εφές Αναντολού στην Κωνσταντινούπολη.

Στην προσπάθειά του αυτή θα στερηθεί του μεγάλου αρχηγού του, Δημήτρη Διαμαντίδη, που έπαθε διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα την προηγούμενη εβδομάδα και υποβάλλεται σε θεραπείες ώστε να προλάβει τον αγώνα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ο.Α.Κ.Α. (25/01). Πέραν της τεράστιας αυτής απώλειας, το Τριφύλλι δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Άλμπα Βερολίνου του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα στα πρώτα τρία παιχνίδια τους στο Top-16. Ο Παναθηναϊκός καλείται να είναι σοβαρός και να περάσει από μία έδρα που νίκησε εκεί τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η ΤΣΣΚΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα