Οι απαιτήσεις του Βύντρα και ο «συνδετικός κρίκος» με Βαρδινογιάννη και… Κόκκαλη!

«Καμία πρόταση αποδέσμευσης από την ΠΑΕ για Βύντρα». Δικηγόρος των Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη στο παρελθόν ο κ. Στεφανάκης. Προπονείται κανονικά με τους βασικούς πλέον ο δεξιός μπακ.
Ο δικηγόρος του Λουκά Βύντρα, Αλέξανδρος Στεφανάκης, υποστήριξε πως ποτέ δεν έκανε πρόταση αποδέσμευσης προς τον ποδοσφαιριστή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πως το μόνο που του ζήτησαν είναι να παραμείνει στην ομάδα με ψαλίδισμα 50% των ετήσιων απολαβών του.

Ο κ. Στεφανάκης τόνισε ακόμα πως ο… αρχηγός
του Τριφυλλιού δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα αν δεν δεχτεί μία πολύ καλή αποζημίωση και πως θα προτιμήσει να «καθίσει» στο συμβόλαιό του. Η αποζημίωση υπογράμμισε πως θα πρέπει να είναι αντίστοιχη με αυτή του Κώστα Κατσουράνη, παραλείποντας φυσικά να αναφέρει πως ο μέσος είχε τουλάχιστον αποδεχτεί μείωση των αποδοχών του το καλοκαίρι.

Όλα αυτά, όχι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά στον αέρα μέσω της συχνότητας του Sport Fm!

Tο μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια Στεφανάκη (πατέρας Γιώργος και υιός Αλέξανδρος), ως δικηγόροι, έχουν κατά το παρελθόν συνεργαστεί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και με την οικογένεια Κόκκαλη!

Ο κ. Στεφανάκης μάλιστα είναι αυτός που με την ψήφο του απάλλαξε τον Παρασκευά Άντζα το 2007, στην υπόθεση του τεντωμένου δακτύλου - «ξυσίματος».

Κατά τ' άλλα, όπως αναφέρει μερίδα του αθλητικού Τύπου, ο Βύντρα προπονείται πλέον με το γκρουπ των βασικών από τον Φάμπρι, όπως άλλωστε και ο επίσης «κομμένος» Μπουμσόνγκ.

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η ΠΑΕ πρέπει να τοποθετηθεί επίσημα και να εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει. Γιατί πρώτον όταν έχει διαρρεύσει πρόταση αποδέσμευσης που την διαψεύδει ο δικηγόρος του Βύντρα, ο κόσμος δεν ξέρει τι και ποιον να πιστέψει. Δεύτερον, αν φορέσει σε επίσημο παιχνίδι φανέλα βασικού ο ποδοσφαιριστής, τότε το κλίμα στο γήπεδο θα θυμίζει... πόλεμο και οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες!

Θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει μία μεγάλη μερίδα οπαδών που θα ξεσηκωθούν κατά του παίκτη, όπως επίσης είναι σχεδόν σίγουρο πως στη συνέχεια θα αντιδράσουν και όσοι τον στηρίζουν και ο εμφύλιος της κερκίδας θα ζωντανέψει για τα καλά, κάτι μόνο προς όφελος του Παναθηναϊκού δεν θα είναι.
Keywords
Τυχαία Θέματα