Η ομάδα του fair play και η αγαπημένη θυγατρική

Εντολές Κομπότη φέρεται πως δέχτηκαν οι παίκτες του Λεβαδειακού, ώστε κανείς να μην μιλήσει για το fair play που δεν τήρησε ο Ολυμπιακός! Διαβάστε στο GreenZone τι ακριβώς έγινε στην τελευταία φάση του αγώνα Λεβαδειακός - ΟΣΦΠ.
Απομένουν λίγα δευτερόλεπτα για να συμπληρωθούν και οι καθυστερήσεις.

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Κυριακίδης έχει μπλοκάρει τη μπάλα. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ.

(Γράφουμε
«λογικά» γιατί ο συγκεκριμένος ρέφερι ήταν ικανός να περίμενε μέχρι και σήμερα αν δεν έβαζε γκολ η ομάδα του Πειραιά).

Βλέπει, όμως, συμπαίκτη του πεσμένο στο έδαφος. Είναι πιθανό να έκανε θέατρο, όμως αυτό δεν έχει σημασία. Ως όφειλε, ο τερματοφύλακας πέταξε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, σε πλάγιο.

Στη συνέχεια της φάσης, αντί να επιστραφεί η μπάλα στην κατοχή του Λεβαδειακού, ο Ολυμπιακός δεν τηρεί το fair play, κερδίζει -ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ- φάουλ και σκοράρει στο 97΄ ένα γκολ «βγαλμένο από την καρδιά (τη σπλήνα και το συκώτι) του πρωταθλητή».

Ξαναλέμε, ο Λεβαδειακός έχει κατοχή μπάλας, ούτε βουτάει για να κερδίσει φάουλ, ούτε για να κόψει την επίθεση του αντιπάλου.

Τα ακόμα πιο «ζουμερά» έγιναν μόλις έληξε το παιχνίδι. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε σαφέστατη εντολή προς του παίκτες της ομάδας του να μην διαμαρτυρηθεί κανείς για τη διαιτησία και για το fair play.

Ο λόγος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Goal" ήταν για να μην ενοχληθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον οποίο ο Κομπότης διατηρεί μέχρι στιγμής άριστες σχέσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα