Οι φίλοι του Τζίγγερ που τους αρέσει να εμφανίζονται (προς τα έξω) ως εχθροί!

Ο καλός, ο καλός, ο άσχημος και ο αφανής... Ποιοι παριστάνουν τους «εχθρούς» του Τζίγγερ ενώ γνωρίζουν και οι πέτρες τις σχέσεις τους με τον πρώην μεγαλομέτοχο...
Γράφει ο Greenfinger

Θα περιγράψουμε κάποια περιστατικά για να αντιληφθεί και ο πλέον αδαής το θέατρο του παραλόγου που παίζεται… εντός της ΠΑΕ, τους τελευταίους μήνες, με «θύμα» τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη διοίκηση Αλαφούζου, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει όρθια την ομάδα.

Ο κακός…

Πρωταγωνιστής:
Δημήτρης Γόντικας

Με αφορμή τη μετάδοση του περσινού ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, σε τρεις διαφορετικές περιγραφές από τη NOVA, έγινε το μάλε βράσε στην ΠΑΕ.

Αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού τηλεφώνησαν στην ΠΑΕ και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη μετάδοση από τον Κώστα Γκόντζο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλοντας να… δείξει σε όλους εντός της ΠΑΕ και προφανώς να το μεταφέρουν εκτός της ΠΑΕ, βγήκε στους διαδρόμους και άρχισε και φώναζε: «Με πήρε ο Βαρδινογιάννης και με έβριζε! Μου έλεγε: “Πως τολμάς;”, επειδή πήρα τηλέφωνο στη NOVA και ζήτησα ν’ αλλάξουν τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο… Τσακωθήκαμε άσχημα…».

Εννοείται πως η… παράσταση του Γόντικα, δεν έπεισε κανέναν, αφού όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν ότι έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην μεγαλομέτοχο.

Ο καλός…

Πρωταγωνιστής: Γιώργος Στάμος

Δεξί χέρι του Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη, επί σειρά ετών (προ πολυμετοχικότητας) στην ΠΑΕ. Παραμένει επικεφαλής στο οικονομικό επιτελείο και δηλώνει ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.
Δεν είναι τυχαίο ότι προ ημερών κόμπαζε με στόμφο ότι χάρις στις δικές του ενέργειες, η ΠΑΕ πλήρωσε την εφορία στον Σισέ. Λες και τα έβαλε από την τσέπη του!

Εννοείται πως η παράσταση Στάμου δεν έπεισε κανέναν για την… αγάπη του στη διοίκηση Αλαφούζου, αφού όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν ότι ο οικονομικός διευθυντής, είχε και έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην μεγαλομέτοχο.

Ο άσχημος…

Πρωταγωνιστής: Βασίλης Παρθενόπουλος

Πριν από λίγους μήνες στα γραφεία της ΠΑΕ, πήγαν να πέσουν κάτω από τα γέλια, όταν ο Βασίλης Παρθενόπουλος βγήκε στους διαδρόμους και άρχισε να φωνάζει: «Άντε ν’ αρχίζουν να φεύγουν οι… Βαρδινογιαννικοί».

Εννοείται πως η… παράσταση του Παρθενόπουλο δεν έπεισε κανέναν, αφού όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν ότι ο υπεύθυνος της Green Team είχε και έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην μεγαλομέτοχο.

Και ο… άφαντος

Πρωταγωνιστής: Σάββας Παπαδόπουλος

Είναι ο νέος πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ. Το γεγονός ότι αγνοεί την απόφαση της γενικής συνέλευσης του περασμένου Μαρτίου για λογοδοσία της θυγατρικής της ΠΑΕ, προκαλεί απορίες.

Τότε, θυμίζουμε, προέκυψαν διάφορες δικαιολογίες. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την μια δήλωνε ότι είχε παραιτηθεί από την προεδρία, αλλά δεν είχε ορίσει κανέναν αντικαταστάτη του. Ο Παπαδοσπυριδάκης εμφανίστηκε ότι έβαλε από το παράθυρο στην προεδρία τον Λουμίδη και ο τελευταίος βρήκε την ευκαιρία να ρίξει τη διοίκηση, παρέα με τους Τζήμα και Χατζηνικολάου, με αφορμή μια δήθεν… χρεοκοπία της ΠΑΕ! Ουδείς εμφανίστηκε σε γενική συνέλευση για να λογοδοτήσει, ως όφειλε…

Το γεγονός ότι η ΓΗΠΕΛ δεν έχει δώσει εξηγήσεις στην ΠΑΕ για τα πεπραγμένα, τις συμβάσεις, τα… οφειλόμενα στον «Άκτωρα» (800.000 ευρώ) παραμένει απορίας άξιο. Όπως επίσης γιατί δεν έχει ζητήσει από τον πρώην μεγαλομέτοχο να καταβάλει –τουλάχιστον- αυτό το ποσό, για το οποίο είχε δεσμευτεί, σύμφωνα με δημόσια τοποθέτησή του!

Θυμίζουμε ότι ο Τζίγκερ είχε δεσμευτεί ΜΟΝΟ για τις οφειλές προς τον «Άκτωρα» και τη ρήτρα αποδέσμευσης από τον «Άκτωρα», ενώ αντιθέτως δεν είχε δεχτεί ν’ αναλάβει καμία δέσμευση οικονομική και νομική ως προς τον Δήμο Αθηναίων και τον Βωβό.

Εννοείται πως η… αδιαφορία του Σάββα Παπαδόπουλου δεν έχει πείσει κανέναν, δίχως να γνωρίζουμε (έτσι λέμε…) τις σχέσεις που είχε και έχει με τον πρώην μεγαλομέτοχο!
Keywords
Αναζητήσεις
παρθενοπουλος βασιλης, ferrari παπαδοσπυριδακης
Τυχαία Θέματα