Γκρεμίστηκε το όνειρο

Η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ που ανέμενε όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού δε θα πραγματοποιηθεί. Ο γάλλος σούπερ σταρ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι πηγαίνει στο Κατάρ...

Η έκβαση της υπόθεσης του Τζιμπρίλ Σισέ δεν ήταν αίσια τελικά για τον Παναθηναϊκό. Παρότι ο γάλλος επιθετικός τα είχε βρει με το Τριφύλλι και είχε εκφράσει την επιθυμία να φορέσει ξανά τα πράσινα, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Την ημέρα που ο δικηγόρος
του Λουκά Βύντρα ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως ο αμυντικός ή θα δεχτεί υψηλή αποζημίωση ή θα «κάτσει» στο συμβόλαιό του, «έσκασε» και η είδηση της μη μεταγραφής του Σισέ, για να αποτελειώσει ψυχολογικά τους φιλάθλους που είχαν πιστέψει στο «όνειρο».

Η εμφάνιση της Αλ Αραμπί στο προσκήνιο και η πίεση που του ασκήθηκε από τη νυν ομάδα του, την ΚΠΡ, για να πάει στο Κατάρ, άλλαξαν τα δεδομένα. Οι 500.000 ευρώ που έδιναν οι Άραβες στην αγγλική ομάδα για το δανεισμό του Σισέ είναι ένα απαγορευτικό ποσό για τα σημερινά δεδομένα του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου μπορούσαν να καλύψουν μόνο το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Σισέ ενημέρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (16/01) ότι θα συνεχίσει ως δανεικός στο Κατάρ μέχρι το τέλος της σαιζόν και ανανέωσε τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την καλοκαιρινή περίοδο.

Έτσι λήγει άδοξα η επιστροφή του αγαπημένου Τζιμπρίλ όλων των φιλάθλων του Τριφυλλιού, με την απογοήτευση να επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Σημαντικές ευθύνες βαραίνουν και την ΠΑΕ, όσον αφορά το επικοινωνιακό σκέλος, καθώς πλέον μία υπόθεση που θα ανέβαζε κατακόρυφα την ψυχολογία των φιλάθλων, θα γυρίσει μπούμερανγκ, πάντα υπό την στήριξη των εχθρικών ΜΜΕ (αντικειμενικών και δήθεν Παναθηναϊκών).
Keywords
Τυχαία Θέματα