Aνακοίνωση Ενιαίου Φορέα για το βόλλεϋ ανδρών

Ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων της Θύρας 13 εξέδωσε ανακοίνωση στο πλαίσιο πρωτοβουλίας ενίσχυσης του ανδρικού βόλλεϋ στον αγώνα μπάσκετ με τη Μπάμπεργκ...

Η δεινή οικονομική θέση που βρίσκεται το τμήμα βόλλεϋ ανδρών του Παναθηναϊκού και τα άλυτα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα κινητοποίησαν για άλλη μία φορά τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13 που θα συγκεντρώσει χρήματα στον αγώνα με την Μπάμπεργκ για ενίσχυση του τμήματος.

Συγκεκριμένα:

«Ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων της
Θ.13 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για την οικονομική ενίσχυση του αντρικού βόλεϊ, στο παιχνίδι μπάσκετ της Παρασκευής με την Μπάμπεργκ θα έχει δύο σημεία συγκέντρωσης χρημάτων για τον σκοπό αυτό.

Όσοι έχουν την δυνατότητα ας βοηθήσουν το τμήμα οικονομικά αλλά και με την παρουσία τους στη νέα μας έδρα στην Κυψέλη».

Παράλληλα, «τρέχει» η βοήθεια, μέσω του λογαριασμού του ΣΦΕΠ «Γ. Καλαφάτης» που ενεργοποιήθηκε ξανά για να μαζευτούν χρήματα για το ανδρικό βόλλεϋ:

«Υπάρχει ο λογαριασμός του ΣΦΕΠ «Γ.Καλαφάτης» στην Εθνική τράπεζα με αριθμό 68674165201 (IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201).

Για επιβεβαίωση, ένα από τα ονόματα των δικαιούχων είναι του προέδρου του Μούρτου Δημήτριου. Τον λογαριασμό τον ενεργοποιήσαμε ξανά για να μαζευτούν χρήματα αποκλειστικά για το ανδρικό βόλλεϋ».
Keywords
Τυχαία Θέματα