«Εφικτή η συνολική συμφωνία στο νέο Eurogroup» Ποιες οι προϋποθέσεις;

12:32 4/11/2016 - Πηγή: iPop

Εφικτή σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να χαρακτήρισε την επίτευξη συνολικής συμφωνίας για τη χώρα μας στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, Ευρωπαίος Αξιωματούχος. Όπως παράλληλα ανέφερε σε δηλώσεις του την Παρασκευή για να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα και να επιτευχθεί συνολική συμφωνία για την Ελλάδα προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων έως το τέλος του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Αξιωματούχος της Ε.Ε. ο οποίος χαρακτήρισε το Eurogroup «φιλόδοξο» αλλά και «ρεαλιστικό» τόνισε:

Υπάρχει ένα Εurogroup

στις 5 Δεκεμβρίου που είναι το τελευταίο του 2016. Εάν οι θεσμοί και η ελληνική κυβέρνηση κλείσουν την δεύτερη αξιολόγηση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, τότε θα είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος για να κλείσουμε όλα τα θέματα και το χρέος

Για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης:

Ο Αξιωματούχος μίλησε για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης και εξήγησε πως αυτή αποτελεί «προϋπόθεση για την επίτευξη συνολικής συμφωνίας, γιατί θα δώσει όλες τις αναγκαίες παραμέτρους που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, ώστε να γίνει η ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους».

Για τη συνεδρίαση του Eurogroup:

«Επειδή η αξιολόγηση βρίσκεται σε εξέλιξη δεν υπάρχουν ανοικτά θέματα για την Ελλάδα προς συζήτηση» είπε ο Αξιωματούχος και εξήγησε, πως «θα γίνουν παρεμβάσεις υπουργών σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα».

Διαβάστε επίσης:

Προθεσμία 30 ημερών- Αγώνας δρόμου για την Κυβέρνηση

The post «Εφικτή η συνολική συμφωνία στο νέο Eurogroup» Ποιες οι προϋποθέσεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα