Βρίσε τον συνάδελφο σου, ανώνυμα!

17:31 16/4/2014 - Πηγή: iPop

Όλοι έχουμε συνυπάρξει κάποια στιγμή στο εργασιακό μας περιβάλλον με κάποιον εκνευριστικό συνάδελφο για τον οποίο έχουμε σκεφτεί πολλά άσχημα πράγματα. (Όχι, όχι εμείς εδώ στο ipop δεν έχουμε τέτοιους! Για το παρελθόν μιλάμε!)

Είναι, λοιπόν, αυτό το τυπάκι στο γωνιακό γραφείο που σου κάνει τη μέρα δύσκολη, που δεν κάνει σωστά τη δουλειά που του έχει ανατεθεί, που τον αποκαλείς διάφορα κοσμητικά επίθετα μαζί με τους υπόλοιπους στο γραφείο. Έχεις σκεφτεί χιλιάδες φορές να τον «κράξεις», αλλά κρατιέσαι για προφανέστατους λόγους.

Για

σένα αγαπημένε μου αναγνώστη που είσαι απελπισμένος, έχει φτιαχτεί μία ολόκληρη ιστοσελίδα! Λέγεται workwankers και αυτό που κάνει πρακτικά είναι να στέλνει ανώνυμα emails στο mail του εκνευριστικού συναδέλφου σου.

Η λέξη «workwankers» είναι ένας υποτιμητικός όρος της βρετανικής αργκό. Αναφέρεται σ’ ένα πρόσωπο που είναι ενοχλητικό/απεχθές. Αν και απευθύνεται κυρίως σε τομείς της διαφήμισης, των μέσων ενημέρωσης και των δημιουργικών βιομηχανιών, σχεδόν όλοι θα λατρέψουν τις καλά σχεδιασμένες αφίσες που στέλνει η σελίδα στα ανώνυμα mails!

The post Βρίσε τον συνάδελφο σου, ανώνυμα! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα